nlc.hu
Család

Egy kocsmai billiárdasztal mellett adott életet negyedik gyermekének

Egy kocsmai billiárdasztal mellett adott életet negyedik gyermekének

Bobby Lord otthon szerette volna megszülni gyermekét, de csak a kocsmájukban volt hely a medencének.

Kocsmájukban, a billiárdasztal mellett jött világra Andy és Bobby Lord negyedik gyermeke, Robin. A házaspár azért döntött ezen szokatlan helyszín mellett, mert a lakásukban, ami a kocsma felett helyezkedik el, nem találtak megfelelő helyet a szülőmedence számára.

Az édesapa még javában mérte ki a söröket, amikor elkezdte feltölteni a medencét, majd idővel, amikor egyértelmű volt, hogy itt az idő, megkért minden vendéget, hogy távozzanak. „Mindenki nagyon megértő volt, senki nem panaszkodott” – nyilatkozta Andy Lord.

A kis Robin január harmadikán, röviddel éjfél után született meg. 

Kisbaba fogja édesanyja kezét

Fotó: Pexels

A házaspár még októberben vette át a cornwalli The Waggoners Arms üzemeltetését, és a vendégek fogadásokat kezdtek el kötni arra, vajon melyik napon jön majd világra a legújabb családtag. „Mindenki nagyon várta a kicsi érkezését, mindennap megkérdezték tőlem, hogy megszületett-e már a kicsi. És így most lesz egy kedves történet, amit hosszú éveken keresztül mesélhetnek a helyiek” – tette hozzá Bobbie Lord.

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top