nlc.hu
Család

Őt tartják Anglia legcsúnyább kutyájának

Senki nem akarta örökbe fogadni ezt a kutyát, mert csúnyának tartották, ez a család beleszeretett

Gazdái csodálatosan szépnek és imádni valónak látják a kiskutyát.
csunya kutya

Sokan úgy vélik, hogy a Peggy névre hallgató kiskutya joggal indulhat az Anglia legcsúnyább kutyája címért, de a gazdái szemében nagyon is szép a kedvencük. Egy kutyamenhelyen látták meg őt és szerettek bele első pillantásra.

Az állatmenhelyen ő volt az egyetlen, akit senki sem akart hazavinni, mert a külseje nem volt túl megnyerő a gazdijelöltek szerint. A 4 éves keverék kutyának is felragyogott aztán a szerencsecsillaga, amikor Holly Middleton belépett a menhelyre, hogy magával vigyen egy új négylábút.

A kutyus 6 hónapos kölyök volt, amikor Holly hazavitte: azt meséli, egyszerre látta nagyon édesnek és sajnálatot is érzett iránta, amiért senkinek sem kellett. A kutyát azért keresztelte Peggynek, mert némi hasonlóságot vélt felfedezni a dédnagymamájával.

Az előzményeket tekintve Holly tudja, hogy egy kutyaszépségversenyen esélyük sem lenne a győzelemre, ezért úgy döntött, hogy a legcsúnyább kutya címért szállnak versenybe. „Egyébként én nem tartom őt rondának, de tudom, hogy az emberek többségének nem tetszik. Szerintem nagyon különleges a kutyánk megjelenése, és ezt nagyon szeretem benne” – magyarázta a gazda.

Volt, aki azt kérdezte Hollytól, hogy volt bátorsága egy ilyen csúnya kutyát magához venni, de őt az ehhez hasonló kritikák sem érdeklik. „Mi nap mint nap elmondjuk Peggynek, hogy csodaszépnek látjuk. Szerintem a verseny minden résztvevője nagyon édes, ha tehetném, mindegyiküket befogadnám” – mesélte Holly, aki kutyájával egy különleges fotózást nyerhet, ha a legcsúnyábbnak választják.

Forrás: Via, Fotó: YouTube pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top