nlc.hu
Család

Jelek, hogy a párod játszik veled

5 jel, hogy a pasid valójában csak játszik veled

Ha ezeket tapasztalod, fuss! Előre is nagyon szívesen…

Már néhány hete, hónapja, esetleg még ennél is régebb óta része az életednek egy srác, akire te legszívesebben a pasidként hivatkoznál, de valahogy még nem sikerül definiálnotok a kapcsolatotokat. Attól félsz, hogy ha ennyi idő alatt nem akart elköteleződni, akkor talán soha nem is fog – azaz valójában csak játszik veled. Ez pedig kábé a legfélelmetesebb verzió.

Pedig sajnos a randizás világában időről időre belefuthatsz egy olyan játékosba, akitől semmi jóra nem számíthatsz. És sajnos, ha egyszer beleférkőzik egy ilyen nőcsábász az életedbe, akkor abban te sérülsz a leginkább. Éppen ezért érdemes már a lehető leghamarabb kiszúrni ezt a fajta férfit, ebben pedig dr. Kimberly Moffit TikTokra posztolt tanácsai segítenek. A párkapcsolati szakértő egy videóban osztotta meg az arra utaló jeleket, hogy a pasid nem az, akinek szeretnéd, hogy legyen. Mi pedig most tolmácsoljuk mindezt.

Flörtölésből ötös

A srác fantasztikusan flörtöl. Mintha az lenne az egyetlen küldetése, hogy te szexinek, gyönyörűnek és különlegesnek érezd magad. És ha belegondolsz, a flörtölés volt az, ami alapján eredetileg összejöttetek. Így nyert meg magának, a lehengerlő stílusa vonzott téged egyáltalán hozzá. A szakértő szerint ez egyértelmű jele annak, hogy egy igazi játékossal van dolgod, ha ugyanis bénán flörtölne, fel sem merülne benned a kérdés, hogy talán csak játszik veled.

Őrült, dilis, szerelem

Jelenet az Őrült, dilis, szerelemből (Fotó: RTL Sajtóklub)

Indokolatlan magabiztosság

Ahhoz, hogy valaki nagy játékos legyen, nem kell, hogy ő legyen a magyar Chris Hemsworth. Az önbizalma akkor is az egekben van, ha amúgy a külseje azt nem feltétlenül indokolná. Azaz: lehet, hogy nem ő a leghelyesebb pasi a teremben, de az biztos, hogy ő a leginkább alfa. Szóval, ha azt veszed észre, hogy nem is annyira jóképű, de egy playboy lazasága sugárzik belőle, azt abszolút veheted jelnek.

Számít a foglalkozás?

Dr. Moffit szerint igen! Mégpedig általában a sportolókról derül ki, hogy csupán játszadozik a nőkkel. Nem arról van szó, hogy minden sportoló játékos, de nagyon sok játékosról derül ki, hogy sportoló. „Ez a teljességgel a férfi csapatsportok természete által generált kultúra és sztereotípiák miatt van” – magyarázza a pszichológus.

Kérdőjelek. Kérdőjelek mindenhol

Tök mindegy, hogy két hete vagy fél éve jártok, egyszerűen soha nem tudod, hogy hányadán álltok. Igen, örömmel találkozol vele, és izgatott vagy, amikor randizni mentek, de valahogy sosem érzed magad igazán biztonságban mellette. Ha nem pedig nem lehetsz biztos a kapcsolatotokban, és nincs vele biztonságérzeted, akkor általában igazad van: a srác bármikor hajlandó dobbantani mellőled valaki más kedvéért.

Történelemóra

Nagyon szeretnénk hinni, hogy a rosszfiúknak nem kell más, csak a megfelelő nő (akik természetesen mi vagyunk), aki majd jól megváltoztatja. De a helyzet az, hogy ha a pasinak rossz híre van, akkor az nem poénból alakult ki, és nem, érted sem fog megváltozni. Tehát, hogy ha a múltjában csak úgy végtelen sorban állnak a gyönyörűbbnél gyönyörűbb nők, akkor azt ne próbáld meg figyelmen kívül hagyni. „Erről ismerhető fel igazán egy játékos. Azért randizik ugyanis, hogy kielégítse a saját egóját, de végső soron eldobhatónak látja a nőket” – mondja a szakértő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top