nlc.hu
Család

Nagymama és unokája egyforma ruhákban

Úgy öltözik a 85 éves nagyi, mint az unokája

Imádja a TikTok a stílusos nagymama-unoka párost, ami teljesen érthető.

Egy divatimádó nagymama-unoka páros a TikTok legújabb kedvence. Stephanie De Pena amerikai influencer és 85 éves nagyija, Mariah a köztük lévő több mint fél évszázados korkülönbség ellenére is szívesen visel egyforma vagy nagyon hasonló ruhákat, ezzel is bizonyítva, hogy a divat manapság már nem korhoz kötött.

Stephanie, aki saját környezetbarát ruhamárkával is büszkélkedhet, a nagymamájától örökölte divat iránti szenvedélyét. Az asszony annak idején ugyanis varrónőként dolgozott, egészen a nyugdíjba vonulásáig. Bár Mariah ma már demenciával küzd és járókeretre is szüksége van, pozitív életszemléletét nem veszítette el, és a videók tanúsága szerint akár táncra is perdül az unokájával.

Stephanie De Pena és nagymamája

Stephanie De Pena és nagymamája, Mariah (Screenshot: Tiktok)

„Nagyi az én sziklám” – írta egyik videójához Stephanie, aki rendkívül szoros kapcsolatot ápol a nagymamájával, a köztük lévő összhang és szeretet a videókból is sugárzik. A páros tartalmait több millióan lájkolták és többségében pozitív kommenteket kapnak. A trollok persze őket sem kímélik: egyesek szerint a fiatal nőnek nem szabadna a sajátjához hasonló ruhákba öltöztetnie a nagymamáját. Stephanie és Mariah azonban nem törődnek a rosszindulatú megjegyzésekkel.  

Nemrégiben egyébként szintén a TikTokon vált népszerűvé egy másik nagymama-unoka páros: a 27 éves chicagói Julia egykor divattervezőnek készülő nagymamája, Georgie ruhaterveit varrta meg, majd az elkészült kreációkat meg is mutatta a nagyinak, és persze a közösségi oldalon keresztül a nagyvilágnak is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top