nlc.hu
Család

A baleset miatt kerekesszékbe került, de közös táncot adott elő lányával

Kerekesszékbe került ugyan az apuka, de lánya kérésére közös tánccal léptek fel az iskolában

Charles Pottert 17 évvel ezelőtt ütötte el egy részeg sofőr, aminek következtében teljesen megváltozott az élete, ennek ellenére nem hagyja, hogy a baleset határozza meg az életét. Így amikor kislánya felkérte egy apa-lánya táncra az iskolai rendezvényen, az apuka boldogan igent mondott. A táncukról videó is készült, amit már több mint kétmillióan megnéztek.
Kerekesszékbe került apuka

Az életünk bármelyik percben egy szempillantás alatt megváltozhat, de amíg nem következik be a baj, addig a percig magunk sem hisszük el. Így történt ez Charles Potterrel is, akit 2006-ban elütött egy részeg sofőr. Charles élete gyökeresen megváltozott, hiszen súlyos sérüléseket szenvedett, amik miatt kerekesszékbe került és a kúszástól kezdve az evésen át mindent újra kellett tanulnia. A fiatal apuka azonban nem hagyta, hogy a baleset határozza meg az életét, így amikor 6 éves kislánya, Charlize arra kérte, hogy lépjen fel vele egy iskolai rendezvényen, az apuka egy percig sem habozott. 

„A legkisebb lányom hip-hop órákra jár és éppen az apa-lánya táncok következtek. Megkérdezte, hogy van-e kedvem együtt táncolni vele” – mesélte Charles. – Azt mondtam, hogy persze, megoldjuk!”

A fellépésekről természetesen videó is készült, amit megosztottak a TikTok-oldalukon. A videó pedig annyira felkapott lett, hogy már több mint két millióan megnézték. 

@rhonduhhxx They learned their dance 4 days before performing… few tweaks to accommodate her daddy. Don’t drink & drive!!#daddysgirl #daddydaunghtergoals #daddydaugtherdance ♬ Half the Man - Jennifer Smestad

Charles felesége, Rhonda azt is elárulta, hogy összesen 2-3 hetet kaptak arra, hogy oktatóvideókból elsajátítsák a mozdulatokat, ami kisebb kihívást jelentett, hiszen az apuka mozgáskorlátozottsága miatt néhány mozdulatra más megoldást kellett kitalálniuk. A koreográfiát pedig otthon, a nappaliban igyekeztek tökéletesre fejleszteni. 

Charles az őt ért kihívások és nehézségek ellenére továbbra is hisz abban, hogy minden okkal történik és az évek alatt soha nem vesztette el a hitét. Elmondása szerint ez segített megőrizni a pozitív hozzáállását és a mosolyt az arcán. A fiatal apuka igyekszik mindenben meglátni a jót és más szemlélettel megközelíteni a történteket. Véleménye szerint lehetett volna sokkal rosszabb is.  

Azt mondják, Isten a legnehezebb csatáit a legerősebb katonáinak adja. Szóval nem számít, mi történik, nem fog olyan dolgon keresztülküldeni, amin ne tudnál túllépni, csak soha ne add fel. Tartsd fel a fejed. Gördülj tovább, lépj tovább. A dolgok biztosan jobbra fordulnak majd

– mondta a Good Morning Americának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top