nlc.hu
Család

138 év után először született lány a családban

Ebben a családban 138 év óta először született kislány

Sokat kellett rá várni, de csak megérkezett hozzájuk is a girl power!

Március 17-én, Szent Patrik napján kislánya született Carolyn és Andrew Clarknak. Ez egy teljesen átlagos dolog lenne, ha egy másik párral történik meg, abszolút nem hírértékű. Csakhogy a michigani Clark-család egyáltalán nem átlagos: Andrew családjában ugyanis 1885 óta nem született lánygyermek.

Audrey Marie Clark

Fotó: Carolyn Clark

Carolyn 10 éve ismerte meg Andrew-t, aki már akkor felkészítette, hogy ne nagyon számítson kislányra, ha valaha is úgy döntenek, hogy családot alapítanak. „Először el sem hittem a sztorit, csak annyit reagáltam, hogy mindig 50-50 százalék esély van a gyerek nemére. Ő meg közölte, hogy halál komolyan több, mint 100 éve nem volt nő a direkt felmenői között. Bácsikáknál és unokatestvéreknél ugyan született már kislány, de Andrew ágán 138 éve nem” – magyarázta a nő a Good Morning Americának.

És valóban: Carolyn és Andrew első gyermeke négy évvel ezelőtt kisfiú lett, Cameron. Szóval óriási meglepetést okozott Clarkéknak, hogy Cameronnak nem öccse, hanem egy kishúga lesz! „Mikor kiderült, hogy jön a második baba, őszintén nem érdekelt minket, milyen nemű lesz. Csak örültünk, hogy érkezik, és imádkoztunk az egészséges terhességért és kisbabáért. Az már csak hab volt a tortán, mikor kiderült, hogy lány.” Amúgy nem hab volt a tortán, hanem töltelék a kekszben: így derült ki ugyanis a tavaly szeptemberi gender reveal bulin, amit a szűk család számára tartottak, hogy nem lesz elég Cameron kinőtt babaruháit újrahasznosítani, néhány rózsaszín cuccot is ideje lesz beszerezni.

Andrew, Caroly, Cameron Clark

Fotó: Carolyn Clark

„Magunk előtt is titkoltuk egyébként a baba nemét – tette hozzá Andrew. – Szóval meg voltam róla győződve, hogy kék lesz a krém, és jön az újabb fiú. Ledöbbentem. Hosszú percekig bámultam a kekszre, hogy ez most komolyan rózsaszín?! Nagyon jó meglepetés volt mindannyiunk számára!”

Kihasználva a lehetőséget, hogy 138 év után ők az elsők, akik női nevek közül válogathatnak, hogy a szülők rögtön kettőt is adtak a kislánynak: Audrey Marie. „Annyira örülünk, hogy végre itt van, egészséges, és a szülésnél is minden rendben ment.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top