nlc.hu
Család

Az egyedülálló anya 7 gyereket fogadott örökbe

7 speciális nevelési igényű gyereket fogadott örökbe az egyedülálló anya

Az anya mindig nagy családot szeretett volna, ezt az álmát végül kicsit rendhagyó módon valósította meg.

Debbie Sarich nagy családra vágyott, és amikor közeledett a 40. születésnapjához, a gyermekgyógyász-fizioterapeuta úgy döntött, hogy megnézi az örökbefogadást. Ma már hét speciális nevelési igényű gyermek örökbefogadó anyukája.

„Az életem fő célja, hogy fizikoterápiát nyújtsak az SNI-s gyerekeknek, miért ne nyithatnám meg a szívemet és az otthonom is előttük?” – mondta el az anya.

Sarich a világ minden tájáról örökbe fogadott gyerekeket: négy lánya és három fia van. Sadee 12 éves, Kaitlyn 15 éves, Lucy és Krasimira 19 éves, Tray 12 éves, Evan 15 éves és Sergio 16 éves. Gyermekei Guatemalában, Oroszországban, Bulgáriában, Etiópiában és Kínában születtek, és most Houston mellett élnek együtt hét kutyával, két macskával, három teknőssel és egy akváriummal.

Sarich négy lánya agyi bénulásban szenved, egyikük kerekesszékkel közlekedik. Egyik fiának, Traynek pedig lábprotézise van. A mindennapi életük az iskola, a versenysport és Sarich munkája körül forog, amelyet a texasi gyermekkórházban végez. Egy tipikus nap reggel fél hatos ébresztéssel kezdődik, majd reggeli, kutyák etetése, hajmosás, gyógyszerek osztása, és felszállás a speciális buszra.

„Az adott naptól függően kerekesszékkel, mankóval vagy járókerettel indulnak el a gyerekek, de nekem kell megbizonyosodnom arról, hogy ki mit csinál ezen a reggelen” – mondja Sarich. Bár a gyerekek mind különböző háttérrel rendelkeznek, mindannyian remekül kijönnek egymással, és boldogan beolvadtak egy nagy, szerető texasi családba. Az örökbe fogadó anyuka számára pedig a nyüzsgés kifejezetten szórakoztató, és nem zárkózik el attól sem, hogy újabb gyerekeket fogadjon örökbe, ha kirepülnek a gyerekei.

Via; Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top