nlc.hu
Család

Rendet tett lánya szobájában az anyuka, sok negatív kritikát kapott

Kikezdte az internet az anyukát, amiért kitakarított a lánya szobájában

A gyereknevelés olyan téma, amiről mindenkinek van véleménye.

Amikor egy édesanya megosztotta, hogyan takarította lánya szobáját, amikor ő éppen iskolai kiránduláson volt, valószínűleg nem gondolta volna, hogy sok negatív hozzászólást kap majd.

A felvételeken látszik, hogy elég nagy a rendetlenség, jó nagy kupac ruha van a padlón, és néhány olyan tárgy is, aminek a szemetesben lenne a helye, és az édesanya ezeket pedig gondosan összeszedi. Közben a feliratokban megosztja, hogy szeretne minél több dologtól megszabadulni, és a tervek szerint le is festi a régi bútorokat, illetve majd a padlószőnyeget is kicserélik, csak ezzel még várnának egy kicsit. 

@snowenne_cleans So…its that time again. Time to clean my daughters messy room #cleantok #daughtersroom #messyroomcheck #daughtersmessyroom #whysomessy @Snowenne | Cleaning Motivator @Snowenne | Cleaning Motivator ♬ Seven Nation Army - 苏七岁

De mi volt a baja kommentelőknek? Voltak, akik megjegyezték, az ő gyerekük soha nem hagyna ilyen rendetlenséget maga után, mások pedig azt írták, lehet, hogy egy ideig rend lesz, de idővel majd visszatér a káosz, és lehet mindent kezdeni elölről. Az édesanya megjegyezte, szerinte ennek nem feltétlenül az az oka, hogy nem tanulják meg, hogyan kell rendben tartani a szobájukat, más is lehet a háttérben. 

Voltak, akik azért méltatták őt, hogy ilyen szépen kitakarított. „Ez annyira kedves tőled, amikor fiatalabb voltam, annyira rosszul éreztem magam a szobámban uralkodó rendetlenségtől, hogy elsírtam magam, amikor erre értem haza – írta az egyik hozzászóló. – Az én fiam szobája is így néz ki pár nap után. Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek rendetlen gyerekei vannak – jegyezte meg egy másik szülő. 

Rendetlenség egy gyerekszobában

Képünk csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top