nlc.hu
Család

Taylor Swift koncert közben jegyezte el egymást egy meleg pár

Egy cuki meleg pár Taylor Swift koncertjén jegyezte el egymást – videó

Megható videó készült Taylor Swift egyik koncertjén.
Taylor Swift fellép a színpadon a "Taylor Swift | The Eras Tour" alatt a MetLife Stadionban 2023. május 27-én East Rutherfordban, New Jerseyben

Nagyon cuki videót tett ki az oldalára a Good Morning America. Ebben azt láthatjuk, hogy egy meleg pár Taylor Swift-koncerten bulizik, majd egyikük hirtelen letérdel a párja elé és egy jegygyűrűt nyújt neki. A másik fiú gondolkodás nélkül a párja nyakába ugrott, ami egy egyértelmű igennek tűnik a felvétel alapján. Íme a videó.

Sokan gondolkodnak különleges eljegyzésben, de nem mindig sikerül ilyen jól, mint a fenti videóban. Szintén az nlc-n írtunk egy olyan eljegyzésről, amikor a turisták széttrollkodták a meghitt pillanatokat. Egy nő egy sziklán állt, amikor megfordulva konstatálta, hogy barátja térdelve nyújtja felé a gyűrűt. Gyönyörű pillanat, amit meg is örökítettek volna, csakhogy egy túrázó belegyalogolt a videóba, nem igazán zavartatva magát. Majd még egy, de ő már veszi a lapot, ha nem is egyből, és kioldalog.

Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top