nlc.hu
Család

A férjével nevezett a szakállversenyre, megnyerte

A férjével együtt nevezett a szakállversenyre egy nő, elvitte a fődíjat

Natali és férje azóta már főállású szakállasok.

Amikor a 42 éves Natali Johnson elmondja, hogy ő és férje, Aaron együtt járják a világot és szakállversenyeken indulnak, a legtöbb ember rögtön úgy véli, hogy a férfi versenyez, a nő pedig segítőként van jelen. Nem kis csodálkozást vált ki, amikor kiderül, hogy mindketten indulnak, sőt a nő nem ritkán el is viszi az aranyérmet.

Natali Johnson és férje a szakállversenyek rutionos résztvevői.

Natali Johnson és férje a szakállversenyek rutionos résztvevői.
Fotó: Facebook

 

Félreértés ne essék, Natali valójában nem rendelkezik teljes, természetes módon megnövesztett szakállal. Ő a „realisztikus szabadstílusú kategóriában” – műszakállal – versenyez.

„A kreatív műszakállak abszolút bármiből készülhetnek, a realisztikus szakállhoz viszont szintetikus vagy valódi hajat használok” – mesélte. A nő hozzátette: készített már szakállat műanyag evőeszközből és szalonnából is. Szerinte ameddig valami minimálisan szakáll alakú, megoldható a dolog.

A kreatív szakáll bármiből készülhet.fotó: Facebook

A kreatív szakáll bármiből készülhet.
fotó: Facebook

Natali azt mondta, tudja, hogy ez nem egy nőies hobbi, de ő szereti – és szeretné, ha más nők is élveznék.

„Nagyon sok nőt látok, aki a férjével jön a versenyekre, de nem akar színpadra lépni. Én megmutatom neki, hogy milyen jó móka ez, és legközelebb látom, hogy ők maguk is versenyeznek, és imádják. Azt szeretem benne, hogy amikor szakállt viselsz az arcodon, teljesen más ember vagy. Csak kimehetsz a színpadra és jól érezheted magad. A hétvégét azzal töltheted, hogy a szeretteiddel lógsz együtt. Egyszerűen csak jól érzed magad” – tette hozzá.

A férje, Aaron saját szőrzettel büszkélkedik, sőt a június 11-én a németországi Burghausenben megrendezett 2023-as világbajnokságon a kecskeszakáll kategóriában második lett. A férfi ezdetben 2014-ben kezdett el szakállversenyeken indulni, miután megnézte a Whisker Wars című tévéműsort.

Aaron szakálla több, mint 60 centi hosszú. fotó: Facebook

Aaron szakálla több, mint 60 centi hosszú. fotó: Facebook

A pár azóta főállású szakállas, ugyanis Aaron a 2017-es világbajnokság megnyerése után a Honest Amish szakállápoló cégnek kezdett el influencerként dolgozni. A férfinek korábban a munkája miatt nem is volt szakálla, de azóta már egy több, mint 60 centi hosszú lobonccal büszkélkedhet.

„Tényleg sokkal nehezebb a szakállat karbantartani, mint gondolnád. Ha eszem, gondolnom kell a szakállamra, ha az autómon dolgozom, gondolnom kell a szakállamra” – magyarázta.

Aaron alváskor felköti a szakállát, és zuhanyzás után olajat és balzsamot használ rá, hogy fényesen és illatosan tartsa.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top