nlc.hu
Család

Rékasi Károlyhoz költözött 21 éves fia, Zsigmond

Rékasi Károlyhoz költözött a 21 éves fia, Zsigmond

Rékasi Károly elmondta, milyen a kapcsolata gyerekeivel, többek között azt is elárulta, hogy fia, Zsigmond most vele él.

Rékasi Károly fitten, egészségesen éli a mindennapjait. A Blikknek többek között azt is elárulta, hogy fia, Zsigmond vele él, de jóban van fia barátnőjével is.

Rékasi Károly és fia, Zsigmond kapcsolata

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

“Nagyon szeretem az ő szemükkel is látni a dolgokat. Zsigmond fiam most velünk lakik, aminek nagyon örülök. Nagyon jó érzés, hogy leülhetek vele ebédelni vagy beszélgetni, hisz sajnos sokszor látom, hogy a vele egyidős, 21 éves fiatalok már nem nagyon kíváncsiak a szüleikre vagy nem nagyon beszélgetnek velük. Ő is elfoglalt, egyetemista, vállalkozásai vannak és egy tündéri kedvese, mégis van időnk egymásra és ez hatalmas dolog. Most például egy Petőfi emlékműsorral járom az országot és mielőtt elkészült volna, a szöveges részt megmutattam Zsigmondnak és kikértem a véleményét. Szerettem volna, ha egy fiatal szem is látja, hisz nekik is szánom ezt az előadást. Sokat adok a véleményére, a nézőpontjára, de ez – úgy érzem – fordítva is így van. Gigivel is töretlen a kapcsolatunk, amikor csak tudom, vele is megbeszélem az élet nagyobb és kisebb dolgait” – mondta Rékasi Károly.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top