nlc.hu
Család

55 évvel idősebb nővel él együtt egy férfi

Nagyapja özvegyével él együtt egy férfi

A pár közötti korkülönbség 55 év, de ez nem akadály számukra.

A 104 esztendős, észtországi születésű Elfriede Riit modern nőnek tartja magát. Emiatt nem is szeretne megházasodni párjával, a nála 55 évvel fiatalabb 48 éves Mart Soesonnal, pedig akkor a pár minden idejét együtt tölthetné – írja a Daily Mail.

A szerelmesek a korkülönbség dacára 2016-ban már biztosan együtt voltak: az észt ügyvéd akkor kért először ausztrál vízumot, Elfriedehez. Vízumot kapott, de állandó tartózkodási engedélyt csak akkor tudna szerezni, ha feleségül venné barátnőjét, aki szerint viszont

Nagyapja özvegyével él együtt egy férfi

a papír csak formaság, ezért nem szeretne újra megházasodni.

Soeson most látogatóvízum birtokában tudja felkeresni párját, akivel ilyenkor leginkább orvoshoz meg istentiszteletekre járnak, illetve tévéznek, miközben a férfi elemet cserél szerelme hallókészülékében is. Az észt férfi ezt mondta Elfriede-del, nagyapja özvegyével ápolt kapcsolatáról:

„Az életkörülményeinek változása nem befolyásolta a kapcsolatunkat.

Szeretjük egymást, lelkileg és érzelmileg továbbra is

kapcsolatban vagyunk. Ausztráliába költöztem, sok évet áldoztam Elfriede jóllétére, a kapcsolatunkra. A férjének tekint, annak dacára, hogy sosem kötöttünk hivatalos polgári házasságot.” Nagy terveik azért nincsenek, lépésről lépésre haladnak, és hálásak azért, amit az élet még nekik adhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top