nlc.hu
Család

Íme Stohl Luca és kislánya

Stohl Luca közös fotót posztolt a kislányával

A 31 éves édesanya óvja gyermekét a nyilvánosságtól, ezért nem láthatjuk a kicsi arcát.

Stohl Luca tavaly májusban szülte a kislányát, Rózát. Az ATV műsorvezetője az elmúlt hónapokban csak elvétve posztolt a piciről. Ez tudatos a részéről, hiszen nem szeretné a kirakatban élni az életüket. Stohl András lánya nemrég elárulta, hogyan is éli meg az anyaságot, emellett korábban arról is beszélt, miért ennyire szigorú a privát dolgaival kapcsolatban.

Stohl Luca

Stohl Luca (Fotó: Schumy Csaba)

„Nem ad annyit ma egy nagy bulvármagazin címlapja, hogy utána szöszölni kelljen azzal, hogy bizonyos dolgot nem is úgy mondtam, ahogy leírták. Az esküvőnk előtt is megkerestek, kérdés volt, hogy eladjuk-e a nagy napunkat, és ha igen, mennyiért. Átbeszéltük és arra jutottunk, mi köze ahhoz bárkinek, hogy ki milyen ruhában volt a szertartáson, hogyan potyogtak a könnyei. Ez csak azokra tartozik, akik ott voltak. Persze kitenném én a több száz képet, mert büszke vagyok rá, világgá kürtölném, milyen fantasztikus hétvége volt, de tudom, milyen veszélyekkel jár” – nyilatkozta régebben a sztár.

Rózival az élet

Luca nemrég egy közös képet tett ki a kislányával, melyet ide kattintva nézhetsz meg! A poszt mellé a következő szöveget írta: „Naponta többször beszélgetünk a házi állatkertünk lakóival. Róza még az oroszlánt is meg meri simogatni. Én meg nem győzöm rendezgetni a képeket” – közölte az édesanya az Instagramon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top