nlc.hu
Család

Papp Henriette az anyaságról

Közel 50 évesen lett édesanya a Bestiák egykori sztárja, Honey

Mint mondja, igazi örömünnep volt, amikor hazavitték gyermeküket.

A kilencvenes években nagy sikereket ért el a Bestiák nevű lánytrió Bedhyvel (Moór Bernadett), Honey-val (Papp Henriette) és Beevel (Somorjai Ilona). A banda 2002-es feloszlása után Honey eltűnt a nyilvánosság elől. Ma Németországban él, második férje mellett pedig megtalálta az igazi boldogságot és közel 50 évesen édesanya lett. 

Papp Henriette

Papp Henriette
(Fotó: Schumy Csaba)

Az egykori énekesnő és párja 2013-ban találkoztak, szerelem volt első látásra, azonnal tudták, hogy minél előbb családot szeretnének alapítani. 

Még nem tudtuk, hogy egy közel tízéves, gyötrelmes út áll előttünk, sok-sok reménnyel és álmatlan éjszakával. A mi babánk ugyanis nem akart megérkezni. Mindketten kivizsgáltattuk magunkat, de az orvosok se nála, se nálam nem találtak problémát. Fizikai oka nem volt annak, hogy a várt jövevény nem érkezett meg hozzánk – emlékezett vissza a Meglepetés magazinnak az egykori énekesnő. Hozzátettem, egy idő után elfogadták, hogy nem lesz gyermekük. Ám idővel úgy döntöttek, tesznek egy utolsó próbát. – Közel ötvenéves voltam, így hát a férjemmel megegyeztünk: ez az utolsó esélyünk. Aztán hetekkel később elmentem az első ultrahangra… és meghallottuk a magzati szívhangot. A legszebb zene, amit életünkben hallottunk. El sem akartunk hinni, hogy hamarosan kisfiunk születik.”

Végül a gyermekük a vártnál három hónappal előbb érkezett a világra, ezért a kisfiú hónapokat töltött inkubátorban. Honey és férje rendkívül frusztrált volt, hogy bár megszületett a babájuk, mégsem lehetett velük és rettenetesen aggódtak a kis Matthiasért.

A nap, amikor végre hazahozhattuk a kórházból, igazi örömünnep volt. Ma is a könnyeimmel küzdök, ha arra gondolok, milyen volt látni azokat a parányi kezecskéket és talpacskákat, s végre nem az inkubátorban, hanem itthon, a pihe-puha holmik között, nyugalomban, szeretetben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top