nlc.hu
Család
A randiguru titkai

Elárulta a randiguru, miből látod, hogy nem jössz be a másiknak

A testbeszéd gyakran elárulja valaki iránti valódi érzéseinket, most egy randiguru osztotta meg a titkot, hogy milyen jelekre figyelj.

Ültök a randin. Helyes a partner, de valami furcsa. Mintha ő kevésbé lenne lelkes. Ilyen esetben bizonytalan az ember, legyen-e folytatás. Jó lenne, de mi van, ha a másik nem akarja. Vannak azonban jelek, amiket, ha felfedezel, megúszhatsz egy kínos beszélgetést.

Louanne Ward ausztrál randiszakértő elárulta a testbeszéd néhány vörös zászlóját, amelyekre érdemes odafigyelni.

két nő iszik

Nem mindenkinek jár második randi (fotó: Pexels.com)

Zárt karok

Az egyik legkönnyebben észrevehető a zárt kar, Louanne szerint a keresztbe tett karok kulcsfontosságú jelei annak, hogy valaki elzárkózik tőled. „A keresztbe tett karok akadályt képeznek, ami védekező és zárkózott hozzáállást sugallanak” – mondta.

Elhajol, ha közelítesz felé

A felsőtest elhúzódása egy másik jel, ami azt mutatja, hogy valaki tudat alatt megpróbál elhatárolódni tőled. „Ha következetesen elhajolnak tőled, az azt jelenti, hogy fizikai távolságot teremtenek és elszakadnak” – magyarázta Louanne.

Minimális szemkontaktus

A folyamatos bámulás lehet ijesztő, de ha egy randin valaki mélyen a szemedbe néz, azt inkább pozitív jelnek fogd fel. Ha viszont folyton másfelé bámul, akkor jól tippelsz, ha arra teszel, hogy nem érdekled a partnered.

Az elkötelezettség hiánya

A beszélgetést valakivel nem szabad nehéznek vagy egyoldalúnak érezned, ha megtörténik, ez egy újabb jele annak, hogy valakit nem érdekel, hogy megismerjen. Louanne azt mondja, hogy egy érdektelen személy ezt úgy mutathatja meg, hogy „nem vesz részt aktívan a beszélgetésben, rövid vagy egyszótagos válaszokat ad, vagy zavartnak tűnik”.

Korlátozott érintés

A fizikai érintés fontos módja annak, hogy valakivel romantikus kapcsolatot alakítsunk ki. Nyilvánvaló, hogy egyesek nem szeretik megérinteni a másikat, de azért ez az érdektelenség egy jele is lehet.

A tükrözés hiánya

Louanne szerint, amikor érdeklődünk, „hajlamosak vagyunk tudat alatt tükrözni a másik személy testbeszédét”. Ezért a tükrözés hiánya felfedi az érzelmi kapcsolat hiányát.

Elfoglaltság

Ha azt látjuk, hogy valaki egy randevún előveszi a telefonját, de nem azért, hogy nekünk mutasson valamit, az egyértelműen jelzi, hogy félre megy a randevú. Louanne úgy véli, hogy az a személy, aki jobban szeretné megnézni a telefonját egy randi alatt, azt láthatóan, „nem érdekli a jelenlegi partnere”.

A randiszakértő azért hozzátette, hogy ne feledd, bár ezek jelek az érdektelenségre utalhatnak, azért alapvető fontosságú, hogy a verbális kommunikációval és az általános kontextussal együtt vegyük figyelembe őket.

Ha ezek közül a jelek közül többet is észrevesz, itt az ideje, hogy kecsesen továbblépj, és találj valakit, aki igazán értékeli a társaságodat!

VIA

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top