nlc.hu
Család
Voksán Virág nem ítéli el, ha valaki házassági szerződést köt

Voksán Virág nem ítéli el, ha valaki házassági szerződést köt

A kétgyermekes exlemezlovas szerint megelőzhet egy csúnya válást.

Voksán Virág már sok mindent látott az ismerősei körében, így megérti, ha valaki házassági szerződéssel kerülné el a válással járó, évekig tartó huzavonát. Minderről a Reggeliben beszélt az egykori DJ.

Voksán Virág

Voksán Virág elárulta, mit gondol a házassági szerződésről – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Egy kicsit pártolom mindkettőt valahol, mert az is nagyon szép dolog ugye, amikor tényleg önfeledten csak a szerelembe burkolózunk, és nem gondolunk másra. Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy egy egészen más világot élünk, mint mondjuk X évvel vagy X évtizeddel ezelőtt, amikor az emberek nem dobálták csak úgy el a párkapcsolataikat, a házasságaikat. Sajnos ez mára annyira megváltozott, hogy sokkal több házasság ér véget, mint annak idején. És akármennyire szépnek gondoljuk sokszor, én azért láttam baráti körben, ismeretségi körben olyanokat, hogy egyszerűen egyik pillanatról 180 fokos fordulatok történnek, meg olyan dolgok derülnek ki, amiket nem gondoltak volna. (…) Ha ezt nézem, akkor azt is meg tudom érteni, ha valaki szeretné egy kicsit elkerülni azt, hogy évekig tartó huzavona legyen ezután, amibe beleőszül, rámegy az egészsége” – indokolta.

 „Én mindig úgy gondoltam, hogy akik megköttetik ezt a szerződést, ott igazából, ha tényleg szereti az a fél is a másikat, akinek kevesebb van, amit hozott a házasságba, az nem szokott gondot okozni. (…) Ám ha sérelmezi az adott illeti, előfordulhat, hogy nem szerelemről szól. (…) Ha mindketten nagyjából hasonló értékeket hoznak egy házasságba, ott teljesen elfogadható az is szerintem, hogy nem kötnek szerződést. (…) Nem ítélem el azt sem, ha valaki köt, mert vannak olyan emberek, akik nagyon számokban gondolkoznak” – hangsúlyozta az egykori DJ. Úgy véli, ha az illeti így boldog, így nyugodt, hogy készült házassági szerződés, akkor teljesen meg lehet őt érteni, mivel így biztosan nem kerül sor “borzasztó huzavonára és számolgatásra a váláskor, ami netán az egész addigi házasságukra egy szörnyű árnyat von”.

Voksán Virág egyébként közel tíz éve alkot egy párt Valentényi Lászlóval. A házaspár nem tagadja, két gyermekük, Beni és Vivi érkezése sok mindent megváltoztatott a kapcsolatukban. A Nyerő Páros 7. évadában bizonyító exlemezlovas és a generálkivitelező az otthoni teendőket megosztják – Voksán Virág szerint éppen ez a hosszú házasság titka :„Nekem és Lacinak is fontos, hogy az otthonunk szép és rendezett legyen, hogy minket tükrözzön, így ha kell, naponta tartok a gyerekeknek hegyi beszédet.(…)  A takarításért meg persze én felelek. Sokan meglepődnek, amikor kiderül, nincs bejárónőnk, de nekünk ez a komfortos. Nem szeretnénk egy idegent a házban, például ezért nincs bébiszitterünk sem. És a férjem nagyon rendes, általában ő főz, szóval arra nincsen gondom. Fő a munkamegosztás, és csak halkan jegyzem meg, ez a hosszú házasság egyik titka!”.

Korábban Szegedi Fecsó is nyilatkozott a házassági szerződésről: ő azt tanácsolta, hogy mindenképpen kössünk. Mindenkit arra biztatott, hogy még a házasságkötés előtt tisztázza párjával a “piszkos anyagiakat”. Sőt Hajdú Péterék is ezen a véleményen vannak. Igaz, ők még nem házasodtak össze, de a műsorvezető és párja, Láng Eszter mindenképpen köt házassági szerződést, mivel mindketten egyetértenek abban, hogy célszerű mindent előre papíron rögzíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top