nlc.hu
Sztárok

Szegedi Fecsó a házassági szerződésről

Szegedi Fecsó: Mindenképpen kössünk házassági szerződést!

Az üzletember mindenkit arra biztat, hogy még a házasságkötés előtt tisztázza párjával a "piszkos anyagiakat".

Itthon a házassági szerződésnek nincs nagy hagyománya, leginkább azok élnek vele, akik egyszer már megégették magukat. Többek között Szegedi Fecsó is kifejtette erről a véleményét a Fókuszban. Én minden feltörekvő vállalkozónak azt tanácsolom, hogy mindenképpen kössön házassági szerződést! Mindenképpen!” – jelentette ki a kétgyermekes üzletember.

Szegedi Fecsó

Szegedi Fecsó házasságiszerződés-párti – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Én anno kötöttem házassági szerződést, mert én úgy voltam vele, hogy nem vagyonközösséget szeretnék létesíteni, hanem érzelmi közösséget” – indokolta. Így Szegedi Fecsó és Vasvári Vivien között – a híresztelések ellenére – nem voltak anyagi viták a válásukkor.

Az egyik félnek jóval több van, a másiknak jóval kevesebb, akkor igenis létjogosultság van a házassági szerződésnek, mert egyébként nagyon sok mindent lehet abban szabályozni, de nem gondolom azt, hogy a végén – mondjuk – 100 milliókat kell átadni a másik félnek azért, mert egy házassági közösségben éltek együtt” – fogalmazott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top