nlc.hu
Család
20 ezer ember előtt mondott nemet a lánykérésre a ketrecharcos barátnője - videó

20 ezer ember előtt mondott nemet a lánykérésre a ketrecharcos barátnője – videó

Nem elég, hogy kikapott a meccsen, még ki is kosarazták.

Lukasz Bukovacs a napokban egy éjszaka alatt dupla vereséget szenvedett. Az amatőr ketrecharcos egy vesztes meccs után úgy döntött, hogy még a küzdőtéren megkéri barátnője kezét. Az amúgy is földön lévő sportoló felállt féltérdre, feltette a nagy kérdést kezében a gyűrűvel. Barátnője szemmel láthatóan iszonyú zavarba jött, ám egy állítólagos hűtlenség miatt nemet mondott a párjának az egész sportcsarnok közönsége, azaz 20 ezer ember előtt.

Mindazok után, ami köztünk történt, azzal, hogy megcsaltál, nem hiszem, hogy ez jó ötlet. Úgyhogy nemet mondok” – válaszolta a mikrofonba a lány a lila hajú sportolónak, aki csak ült a földön, feléje nyújtva jobb kezét, amelyben az eljegyzési gyűrűt tartotta.

A közönség úgy tűnik, Bukovacs mellett állt. Csapatának egyik tagja még vízzel le is öntötte a ketrecharcos barátnőjét a visszautasítás miatt.

Minderről még videó is készült, ami azóta a neten terjed:

Még ha meg is nyerte volna a mérkőzést Bukovacs, az sem lett volna garancia arra, hogy barátnője igent mond, de 20 ezer ember előtt kosarat kapni, sokkal fájdalmasabb egy vereség után.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top