nlc.hu
Család
Épphogy 40 éves, de már nagymama

Nem hiszik el erről a nőről, hogy már nagymama!

Csak a bájos unokájával akart elbüszkélkedni, közben pedig az internet új sztárja lett.

Felrobbantotta a netet egy kínai nő videója, amin éppen a kisunokájával látható. A kommentelők csak ámuldoznak azon, hogyan lehetséges, hogy már nagymama ez a fiatalos kinézetű hölgy.

A Tiencsinben élő nőre egyből „rárepült” a helyi média. Elárulta, csupán az imádott unokáját akarta megmutatni a videóján, azt pedig soha nem gondolta volna, hogy a megjelenése ekkora feltűnést kelt majd a netezők körében.

Forrás: odditycentral.com

Forrás: odditycentral.com

Kiderült róla, hogy a 40-es éveiben jár, és nagyon fiatalon született lánya, így olyan korban vált nagymamává, amikor sok nő éppen csak elkezdi a babavállalást.

Forrás: odditycentral.com

Forrás: odditycentral.com

Arra a kérdésre, mi a titka, hogy ilyen fiatalosan néz ki, azt mondta, nem csinál semmi különöset, csak nagyon alaposan ápolja a bőrét, rendszeresen edz és az étrendjére is odafigyel. Mindemellett az is jól látható a felvételen, hogy a divatos öltözködési stílusa is fiatalítja.

Korábban már bemutattunk egy brit nőt, aki 37 évesen lett nagymama. Ő mindössze 17 éves volt, amikor megszülte a lányát, aki a jelek szerint folytatta a családi hagyományt annak ellenére, hogy az édesanyja azt tanácsolta neki, ne siesse el a szülővé válást. „Az, hogy 37 évesen lettem nagymama, az egyik legjobb dolog az életemben. Egy igazi csoda, ami velünk történt!” – nyilatkozta akkor Elizabeth, akinek a lánya még újdonsült anyukaként sem hagyott fel a tanulással. Nem meglepő, hogy az emberek folyton őt nézik a kicsi anyukájának, Elizabeth azonban egyszer sem mulasztja el, hogy felhívja az emberek figyelmét, hogy a büszke anyuka valójában a lánya.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top