Digitális szorongató – A meggyilkolt influencer, Gabby Petito ügyéről beszélgetünk

Szigorúan kihagyva a kapcsolati erőszakot érintő részt (ugyanis annak megtárgyalása szakértőre tartozik) beszélgettünk a Gabby Petito-ügyről, arról, mekkora illúziót tudunk kreálni magunkról és az életünkről a közösségi oldalakon. Hogy senki nem sejti, mi mindennel küzdünk a való életben.

Gabby Petito eltűnése és halála nagy visszhangot keltett, valószínűleg azért is, mert a barátjával, Brian Laundrie-val együtt az Instagramon és YouTube-on influenszerként, vloggerként betekintést engedtek az életükbe, ezzel nagy követőtábort szerezve maguknak. Az idillinek tűnő páros egy furgonnal indult körútra, a lány utoljára augusztus végén adott életjelet magáról, majd két héttel később feltűnt otthon Brian a nő autójával, ám a nő nélkül.

Rejtélyes módon eltűnt egy híres Youtuber, a vőlegényét gyanúsítják

Gabby Petito és vőlegénye. Forrás: Youtube

A férfi senkinek nem volt hajlandó elmondani, hogy mi történt, sőt, elmenekült a rendőrségi kihallgatás elől és jelenleg is ismeretlen helyen bujkál. Gabby Petito holttestét megtalálták azóta, és kiderült, hogy gyilkosság áldozata lett.

Gabby Petito tragédiája és bántalmazása

Gabby Petito emlékére rögtönöztek kegyhelyet a gyászolók nem messze onnan, ahol rátaláltak a lány holttestére (Kép: Getty Images)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top