Egyedül vagy rossz társaságban? Nem mindenkinek boldog a karácsony – Digitális szorongató

Muszáj szeretnünk a családot karácsonykor? Akkor is, ha esetleg előre tudjuk, hogy sok bántást kell lenyelnünk? Esetleg korábbi traumák miatt inkább feszengünk, mintsem jól éreznénk magunkat. Ér az, ha épp nem történt semmi baj, nekünk még sincs hangulatunk ünnepelni? Jobb egyedül, mint rossz társaságban? Gergő szerint, mivel társas lényeg vagyunk, ezért semmiképp sem, Szonja viszont úgy véli, a szeretet irányulhat magunk felé is, ha éppen nincs más opció. Igaz az, hogy ezen az ünnepen megnő az öngyilkosságok száma? Ezekre a kérdésekre igyekeztünk válaszolni a digitális szorongató idei utolsó adásában. Januárban újra veletek leszünk!

Muszáj szeretnünk a családot karácsonykor? Akkor is, ha esetleg előre tudjuk, hogy sok bántást kell lenyelnünk? Esetleg korábbi traumák miatt inkább feszengünk, mintsem jól éreznénk magunkat. Ér az, ha épp nem történt semmi baj, nekünk még sincs hangulatunk ünnepelni? Jobb egyedül, mint rossz társaságban? Gergő szerint, mivel társas lényeg vagyunk, ezért semmiképp sem, Szonja viszont úgy véli, a szeretet irányulhat magunk felé is, ha éppen nincs más opció.  Igaz az, hogy ezen az ünnepen megnő az öngyilkosságok száma? Ezekre a kérdésekre igyekeztünk válaszolni a digitális szorongató idei utolsó adásában. Januárban újra veletek leszünk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top