Egészség

Dráma a focimeccsen: újraélesztették a 29 éves Fradi-szurkolót

A helyszínen lévő mentők azonnal megkezdék a férfi ellátását, majd kórházba szállították. Úgy tudni, még mindig nem tért magához.

A hétvégén 3-1 arányban győzött a Ferencváros a Puskás Akadémia elleni NB I-es labdarúgó-mérkőzésen. A sikert azonban beárnyékolta, hogy újra kellett éleszteni egy szurkolót a Groupama Arénában.

A Blikk információi egy 29 éves fiatalembert kellett a félidőben újraéleszteni, aki a lelátón rosszul lett. Az FTC drukkerének megállt a szíve, a helyszínen tartózkodó mentők küzdöttek az életéért.

A lelátón egy szurkoló életéért küzdöttek a mentők. A képen a ferencvárosi Böde Dániel (b) és a felcsúti Hegedűs János Krisztián látható a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában a Ferencváros–Puskás Akadémia mérkőzésen a fõvárosi Groupama Arénában 2018. március 17-én (MTI Fotó: Illyés Tibor)

A három szakember azonnal megkezdte az ellátását, szívmasszást alkalmaztak, majd újraélesztő készüléket használtak. Néhány perc után sikerrel jártak, az eszméletlen férfit hordággyal vitték el a tribünről, majd kórházba szállították.

Az Országos Mentőszolgálat megerősítette a hírt, ám arról nem adtak információt, hogy a kórházban mi történt a fiatalemberrel.

A férfiért rengetegen aggódnak, az Ulloi129.hu fórumán egy hozzászóló azt írta: a lánya barátja lett rosszul. A Merényi kórház intenzív osztályáról egy másik intézménybe vitték agyi CT-re, ám egyelőre még nincs magánál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top