Egészség

50 magyar pszichológus nyújt ingyenes segítséget az egészségügyi dolgozóknak

Rengeteg mentális segítő szakember fogott össze, hogy felajánlja tudását és idejét a koronavírus okozta extrém stressz csökkentésére a hazai egészségügyi dolgozóknak. Online ülésekben, térítésmentesen fog zajlani a munka.
Ingyen lelki segély a magyar egészségügyi dolgozóknak

A zömmel pszichológusok és coach-ok alkotta önkéntes csapat orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak és mentősöknek nyújt mentális segítséget, ha erre igényt tartanak az egészségügyi dolgozók, akik a koronavírus miatt most fokozott stressznek és lelki terhelésnek vannak kitéve.

A közös munka online fog zajlani: videó alapú, 45 perces üléseket biztosítva, egy-egy ügyféllel 1-3 alkalommal. Az ingyenes lelki gondozás és mentális segítség lehetősége egészen a koronavírus-járvány végéig él az önkéntes szakemberek részéről, akiket most is köt a titoktartás – áll a Mental-For Doctors Csoport közleményében. 

Mit kell tennie az egészségügyi dolgozónak, aki igénybe venné a Mental-For Doctors Csoport díjmentes szolgáltatását a koronavírus járvány alatt?

  1. Lépj az Önkéntesek albumba Facebookon!
  2. Válassz ki egy önkéntest!
  3. A kép mellett a leírásban lesz egy link az időpontfoglalási oldalára, kattints rá!
  4. Válassz napot és időpontot, majd az foglald le!

Még több segítség és összefogás a koronavírus-járvány alatt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top