Egészség

Kutyából nem lesz szalonna, viszont koszorúslány simán, ha a járványhelyzet úgy kívánja

A kutyák nagyszerűen megállták a helyüket a koszorúslány szerepben.

A kutyák manapság emberi szerepbe kerülnek, például Ozzy Osbourne 8 kutyával osztja meg hitvesi ágyát a karantén alatt, de máshol is igen gyakori, hogy a kedvencek  elfoglalják gazdájuk ágyát, hiszen imádnak ott lenni, ahol az emberek. Hasonló antropomorfizáció történt egy amerikai családnál. Amikor Autumn és Christian Miller úgy döntött, elhalasztja esküvőjét márciusban a koronavírus-járvány miatt, az ohiói házaspárnak szinte összetört a szíve. A hetek múlásával azonban a pár álláspontja megváltozott, és úgy döntöttek, mégis megtartják az esküvőt, ám nem akárhogyan: kutyáik bevonásával!

A kutyák vállalták a koszorús lányok szerepét az esküvőn.

Kutyából nem lesz szalonna, viszont koszorúslány simán, ha a járványhelyzet úgy kívánja. Fotó: Unsplash

Sasha és Oreo lettek tehát a szerelmes pár koszorúslányai, és az alkalomhoz illően ruhát is kaptak. Az eredetileg 80 fősre tervezett esküvő helyett Millerék meghitt ceremóniát tartottak hátsó kertjükben. Kidekorálták kerítésüket fényekkel, és Facebook Live videón keresztül tartották a kapcsolatot a vendégsereggel. Egyedül a férfi testvére volt jelen a szertartáson, no meg a két „koszorúslány”, Sasha és Oreo, akik állítólag teljesen képben voltak azzal, hogy valami különleges történik, ezt bizonyítja, hogy a mindig ugatós Sasha is hallgatott, míg a férj és feleség kimondták a boldogító igent.

Az ünnepi vacsorát végül a teraszon költötték el meg az ebek társaságában.

Hogyan viselkednek állataink a karanténban?

Fotók: Bored Panda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top