nlc.hu
Egészség

Ráesett egy kanapé

Minden csontja összetört a nőnek, akire egy kanapét dobtak

A diszpécsernek háromszor kellett elmondani, hogy az áldozatra tényleg egy kanapé zuhant.

Fémlemezekkel a gerincében éli tovább az életét a 31 éves litván Edita Butkeviciute, aki Angliában dolgozott műkörmösként, amikor egy ebédszünetben telefonálni lépett ki a szalonja elé, ám rázuhant egy kanapé.

A 2019 decemberi eset során a nő súlyosan megsérült, állapotán az sem segített, hogy mintegy 40 percen át senki sem sietett a segítségére. Amikor egy járókelő végül észrevette, hogy mi történt, háromszor kellett elmondania a segélyhívón, hogy kanapé zuhant Editára, annyira hitetlenkedtek a vonal végén.

Egy kanapé hatalmas pusztítást tud végezni (Illusztráció: Pexels.com)

Egy kanapé hatalmas pusztítást tud végezni (Illusztráció: Pexels.com)

Edita emlékezett rá, hogy amikor magához tért, hangosan segítségért kezdett kiáltani és nagyon fázott. Bár megmozdulni nem tudott, szerencsésnek érezte magát, hogy egyáltalán életben van.

A rendőrök végül egy 27 és egy 33 éves férfit állítottak elő az esettel kapcsolatban, akik beismerték, hogy rádobták a tetőről Editára a kanapét.

A nő maradandó sérüléseket szenvedett, de próbál mindent megtenni, hogy javítson állapotán – írja a LadBible. A két elkövető ügyében május végén születhet ítélet.

Még több bizarr baleset:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top