nlc.hu
Egészség

Erdélyi Mónika sírása idegesíti a nézőket

Farm VIP: Erdélyi Mónika folyamatos sírása idegesíti a nézőket

A műsorvezető konkrétan mindenen elsírja magát.

Ma ér véget az első hét a Farm VIP-ben, izgalomban azonban nem volt hiány. A sárga csapat egyelőre rosszabbul teljesít a pirosaknál, eddig még nem nyertek versenyt: tegnap sor került a második évad első farmgyűlésére, végül Heatlie Dávid esett ki a versenyből.

Drámai pillanatokat láthattunk a szavazáson, Erdélyi Mónika többször is elsírta magát. Először azért, mert Póth Dia rátette a voksát és nem igazán kedveli, majd azért, mert Buzás Dóri is rá szavazott, ráadásul az volt az indoklása, hogy Mónika nem veszi ki a részét a munkákból, mindig csak a konyhában tevékenykedik.

erdélyi mónika

Erdélyi Mónika (Fotó: TV2)

A műsorvezető ezt a kijelentést nem tartja fairnek, hiszen ő főz a csapatra, ezért tölt ennyi időt a konyhában. Nem ez volt az első kiborulása: a szavazás előtti estén azért sírta el magát, mert nem sikerült megoldaniuk a termelési feladatot. Később pedig azért pityergett, mert nem tudta, kire tegye a voksát, hiszen senkivel nem volt problémája. A nézők nem értik, hogy ha ilyen érzékeny, miért ment el ebbe a műsorba.

Szemezgettünk a kommentek között:

mónika kommentek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top