nlc.hu
Egészség

Lotfi Begi a szülés utáni depressziójáról

Lotfi Begi: „Azt mondta, hogy ha nem szedem össze magam, akkor ott az ajtó” – szülés utáni depresszióban szenvedett a zenész

Számára addig ismeretlen érzésekkel kellett megküzdenie.

A szülés utáni depresszió a férfiakat is érintheti. Lotfi Begi a Fókuszban mesélt arról az időszakról, amikor fenekestől felfordult a család élete.

Lotfi Begi

Lotfi Begi és a felesége, Lotfi-Schadi Réka (Fotó: press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central)

„Amikor megszülettek az ikrek, egyik napról a másikra úgy éreztem, hogy nincs erőm az élethez, nincs erőm felkelni, nem tudom elindítani a napomat, nem tudom csinálni a megszokott napi teendőimet, ez a klasszikus eset, hogy ki se kelek az ágyból” – vallotta be a háromgyermekes Lotfi Begi. A zenész szerint már az egy hullámvasút volt, amikor megtudta, hogy párja ikrekkel várandós. „Egyik nap úgy éreztem, hogy de jó, mert milyen izgalmas, hogy egyszerre két gyerek, (…) aztán volt olyan nap, amikor inkább a félelmeim és a szorongás lett az erősebb érzés bennem” – árulta el a zenész, aki éveken át szenvedett szülés utáni depresszióban, végül a felesége segített neki talpra állni. 

„Úgy tudtunk ebből kijönni, hogy ultimátumot adott. Tehát mondta, hogy ha nem szedem össze magam, akkor ott az ajtó” – mesélte Lotfi Begi, aki számára ez volt az a mondat, amikor rájött: össze kell kapnia magát.

Szülés utáni depresszió a sztárok között:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top