nlc.hu
Egészség

Friss hírek Szorcsik Viki édesanyjáról

Megszólalt Szorcsik Viki az agyvérzésen átesett édesanyja állapotáról

Csak a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhető, hogy nem történt tragédia.

Mint arról beszámoltunk, Szorcsik Viki édesanyja pénteken agyvérzést kapott. A Farm VIP-ben szereplő színésznő szerint az édesanyja nagyon a szívére vette a bántó kommenteket, ez okozta a bajt.

Szorcsik Viki

Szorcsik Viki most annyi időt tölt a kórházban fekvő édesanyja mellett, amennyit csak tud – Fotó: Sajtószoba

Szorcsik Viki vasárnap már jobb hírekkel szolgálhatott az édesanyja állapotáról. “Sokkal jobban van. Azon múlt minden, hogy nagyon gyorsan kiértek a mentősök, (…) megmentették az anyukám életét. (…) Úgy tűnik, maradandó károsodás nélkül átvészeli az esetet” – árulta el a színésznő, hozzátéve: az elkövetkezendő 5-6 nap még kritikus lesz. Az édesanyja ugyan tud beszélni és mozgatni a végtagjait, ám továbbra is az intenzíven van, mert még fel kell szívódnia a vérömlenynek.

Azzal kapcsolatban, hogy a nézők úgy gondolják, bicskanyitogató a viselkedése a reality-ben, Szorcsik Viki így reagált a bulvárlapnak: “Nem vagyok rossz ember, csak őszinte, és nagy az igazságérzetem. (…) Bízom benne, hogy a nézők átlátják majd, hogy mit miért tettem és mondtam a műsorban“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top