nlc.hu
Egészség

Fogak fúródtak egy kínai kosaras arcába

Megsérült kosarazás közben, 6 napig mászkált az arcába fúródott fogakkal

Gyerekkori barátaival dobáltak palánkra a szülővárosában, ahova a holdújév alkalmából látogatott a névtelenségét kérő fiatal férfi. Nem mindennapi szuvenírrel tért haza!
Fogak

Dongguanban találkozott régi barátaival a szerencsétlenül járt férfi, aki boldogan mondott igent a kosármeccsre, arra azonban nem számított, hogy egy bizarr balesettel ér véget a találkozó.

A játékba a kelleténél kicsit jobban belemelegedtek, s mikor megpróbált megszerezni egy lepattanót, összefejelt egy másik játékossal. Mindkettőjüknek vérezni kezdett a sérülése, ezért ő a mosdóba sietett, miközben a másik kosaras ijedten konstatálta, hogy két fogát is elveszítette.

A kosarazástól az ütközés után mindenkinek elment a kedve, a férfi pedig a biztonság kedvéért orvoshoz fordult, hogy megmutassa a sérülését. A szakember megnyugtatta, hogy nincs semmi teendője, ugyanúgy élheti mindennapjait, mint korábban, elég, ha naponta párszor lefertőtleníti a sebet.

Hat nappal a baleset után furcsa szagot érzett a rosszul járt kosaras, ezért az ügyeletre ment. Itt alaposabban megvizsgálták és feltárták a sebét, amiből előkerült a két, hiába keresett fog. Miután a ledöbbent orvosoknak elmesélte, mi történt vele, a közösségi oldalakon is szárnyra kelt a szokatlan baleset híre.

Nem ő volt az egyetlen, aki meglepő helyen bukkant fogra, volt, akinek az ételébe került rejtélyes módon! 

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top