nlc.hu
Egészség

Egy egyedülálló anyuka lett Anglia egyik legerősebb nője

Egyedülálló anyuka lett Anglia egyik legerősebb nője

A 27 éves Rosie Abercrombie 20 évesen adott életet kislányának, azonban nem sokkal később szülés utáni depresszióban szenvedett. Felkeresett egy edzőtermet, hogy kimozduljon a lakásból, azonban mára Anglia egyik legerősebb nője lett.

Hét évvel ezelőtt Rosie Abercrombie mindössze 20 éves volt, amikor kislánya megszületett és kezdettől fogva egyedülálló anyukaként kellett helytállnia. A szülés után azonban depresszióban szenvedett – írja a The Sun

Rosie Abercrombie

Rosie Abercrombie
(Fotó: Instagram/Rosie Abercrombie)

Rosie élete nagy részét túlsúlyosan töltötte, ezért úgy döntött, hogy felkeres egy edzőtermet. A fiatal nő mindössze két utcányira nőtt fel az ikonikus erősembertől, Eddie Halltól, mára pedig Anglia egyik legerősebb nője lett, ezzel maga mögé utasítva a 73 kg alatti kategóriában lévő versenytársait. 

A 27 éves Rosie annyira megszerette a sportágat, hogy nem sokkal később ő maga is edző lett a Chestertonban található Old Schol Gym-ben. 

Az egyedülálló anyuka elmondása alapján nem számított a győzelemre, azonban nagyon elégedett az eredményeivel. 

Sok lányt ismertem, akik ugyanebben a helyzetben voltak, és soha többé nem dolgoztak, hanem folytatták a gyerekvállalást. Ez még elszántabbá tett, hogy tegyek valamit, és bizonyítsak azoknak, akik másképp gondolják.

Kapcsolódó cikkekTörlésSzerkesztés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top