nlc.hu
Egészség

Saját virrasztásán magához térő nő

Videón, ahogy a halottnak hitt nő a koporsójában lélegzik a saját virrasztásán

A nő ütni kezdte a koporsóját.

Magához tért a koporsóban egy idős ecuadori nő a saját virrasztásán, így most ugyanabban a kórházban ápolják, ahol két nappal korábban halottá nyilvánították, írja a Le Parisien nyomán a 24.hu.

Ezen videófelvételen látszik, hogy a 76 éves Bella Montoya lélegzik a nyitott koporsójában, miközben két férfi a segítségére siet, a pap pedig beszédet mond:

Fiai lettek figyelmesek arra, hogy halottnak hitt anyjuk a bal kezével ütni kezdi a koporsó belsejét az ötórás virrasztás közepén.

A nő sztrók gyanújával került kórházba múlt héten, majd légzési és keringési elégtelenséget diagnosztizáltak nála. Az ügyeletes orvos szerint az újraélesztési próbálkozások sikertelenül zajlottak, ezért pénteken halottnak nyilvánították. 

A nő két napot töltött tetszhalott állapotban, még a halotti bizonyítványa is kiadásra került.

A nőt most abban a kórházban ápolják, ahol halottnak nyilvánították. Oxigént kap, a szívműködése stabil, és reagál a külvilágra, ami az állapotához mérten jó hír. Az ecuadori egészségügyi miniszter vizsgálatot rendelt el az ügyben.

Ez az indiai férfi pedig egy napot töltött a halottas ház hűtőjében, mikor kiderült, hogy mégis él.

virrasztás

Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top