nlc.hu
Egészség

A halottasházban derült ki, hogy mégis él

Egy éjszakát töltött a halottasház hűtőjében, aztán kiderült, hogy mégis él

Több orvos is halottnak nyilvánította az indiai férfit, akiről kiderült, hogy mégsem halt meg.
Hullaház

Egy halottnak nyilvánított férfi egy éjszakát töltött a halottasház hűtőkamrájában, majd másnap észrevették, hogy életben van.

Az indiai Srikesh Kumart kritikus állapotban szállították kórházba, miután egy motoros elgázolta az Újdelhitől keletre fekvő Moradabadban. A férfit egy magánkórházba vitték, ahol már megérkezésekor halottnak nyilvánította egy orvos.

Később egy állami kórházba szállították boncolásra. Ott is megvizsgálta egy orvos, de mivel nem talált életjeleket, ő is halottnak nyilvánította a 45 éves férfit.

Értesítették a rendőrséget, és a holttestet a hullaház fagyasztójában helyezték el. Hat órával később érkezett meg Kumar családja és egy rendőrségi csapat, hogy elintézzék a boncolással kapcsolatos papírmunkát. Csak akkor vették észre, hogy a férfi lélegzik. Ezután ismét kezelni kezdték, de még mindig kómában van.

A család és az orvosok is csodának nevezték a történetet, de vizsgálat indult annak kiderítésére, hogy az orvosok hogyan nyilváníthatták tévesen halottnak a férfit.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: Darrin Klimek/DigitalVision via Getty Images)

Halottnak nyilvánítva:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top