Életmód

Halottnak nyilvánították, 10 órával később magához tért a 83 éves néni

A család már a temetést szervezte...

Február 17-én reggel 6 óra körül érkeztek ki a mentők a 83 éves ukrán Ksenia Didukh otthonába. Megállapították, hogy az idős hölgy haldoklik, már nincs értelme kórházba vinni, amivel a család is egyetértett.

Néhány órával később a néni légzése leállt, ezek után újra kihívták hozzá a mentőket, valamint a rendőrséget is, hogy megállapítsák a halál beálltát. Az orvosok ellenőrizték az életfunkciókat, és még EKG-t is csináltak, de az asszony semmilyen életjelet nem mutatott, így halottnak nyilvánították.

Ksenia Didukh

Ksenia Didukh (Forrás: Youtube)

Kiállították a halotti bizonyítványt, a család pedig elkezdte szervezni a temetést, ám este fél 8 körül Ksenia lánya észrevette, hogy édesanyja homloka meleg, és életben van. Aznap harmadszor hívtak hozzá mentőt, akik kómában szállították kórházba. Az orvosi kezelésnek köszönhetően hamarosan magához is tért.

Az asszony utóbb arról számolt be, hogy míg nem volt magánál, a mennyországot látta, és az apját hívta, úgy érezte, találkozni fognak. Amikor azonban kinyitotta szemeit, fehér ruhás alakokat látott, akikről először azt hitte, hogy angyalok, valójában viszont orvosok voltak.

„20 éve dolgozom orvosként, de ilyet még nem láttam” – mondta dr. Tetyana Katylova, a kórház helyettes főorvosa.

A nénit egy héttel később hazaengedték a kórházból, és korához képest jó egészségi állapotban van azóta is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top