nlc.hu
Egészség

A lánya elgázolta, amputálni kellett az apa lábát

Amputálni kellett a férfi lábát, miután a lánya motorcsónakkal elgázolta

Hiába a gyors és szakszerű segítség, a férfi lábát már az orvosok sem tudták megmenteni.

Szörnyű balesettel végződött egy brit család nyalása, akik Szardíniára utaztak, hogy kicsit kikapcsolódjanak. A família egy régi halászvárosban szállt meg, és úgy döntöttek, ők is részt vesznek a turisták által kedvelt programokon, ilyen volt a motorcsónakázás is. Csakhogy mindez nagyon rosszul sült el, a családfőnek amputálni kellett a lábát.

Motorcsónak

Fotó: Getty Images/ Szilard Toth

A hírek szerint a baleset akkor történt, amikor a férfi lánya azt hitte, hogy a csónak előremeneti fokozatban van, de hátramenetben volt és nekiütközött az apukának, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Azonnal kórházba szállították, ám az orvosok minden igyekezet ellenére sem tudták már megmenteni a végtagját, a lába túl súlyosan sérült, ezért a helyi sajtó szerint részlegesen amputálni kellett.

A férfi állítólag sokkos állapotban maradt a szörnyű megpróbáltatásokat követően is, de a baleset többi résztvevőjével kapcsolatban nem közöltek információt. Egyedül az biztos, hogy a Gallura Oggi olasz lap szerint a La Maddelena parti őrség vizsgálatot indított az ügyben.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top