nlc.hu
Egészség

Tom Holland rájött, hogy korábban alkoholproblémával küzdött

Tom Holland rájött, hogy korábban alkoholproblémával küzdött

Egy piás karácsony után határozta el, egy időre biztos leteszi az italt.

Tom Holland filmsztár, egy interjúban elmondta, hogy a teljes kijózanodás „a legjobb dolog, amit valaha tett”. Rájött, hogy a „rabszolgájává vált” az alkoholnak, ezt az On Purpose with Jay Shetty podcastban osztotta meg.

Tom Holland

Zachary Golinger és Tom Holland (Fotó: Getty Images)

Holland elmesélte, hogy a józanság felé vezető útja egy „nagyon, nagyon piás” karácsonnyal kezdődött tavaly. Ekkor elhatározta, hogy tart egy száraz januárt, folyamatosan azon gondolkodott, hogy inni szeretne, és ez nagyon megijesztette.

A száraz időszaka alatt elismerte, hogy kis mértékű alkoholfüggősége lehet, ami arra ösztönözte, hogy meghosszabbítsa a száraz januárt még egy hónappal, de nagyon küzdött vele. Úgy érezte, hogy nem tud társasági életet élni, nem mehet el egy kocsmába és nem ihat egy lime-szódát.

Kérdéseket tett fel magának: Miért? Miért vagyok az ital rabszolgája? Miért vagyok ennyire megszállottja az italnak?

Ekkor döntött úgy, hogy hat hónapig nem iszik, június elsején letelt a határidő, éppen a 27. születésnapján. Holland szerint ez volt az élete legboldogabb időszaka. Jelenleg egyéves szünetet tart a filmezésben.

2022-ben nagy hír volt, amikor Budapesten forgatott Zendaya, és hogy arról korábban beszámoltunk, a színésznő a szabadidejében felfedezte a várost, amelyben partnere volt a párja, Tom Holland is, aki már többször utazott szerelméhez a magyar fővárosba.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top