nlc.hu
Egészség

Leszállították őket a vonatról, a következő elütötte őket

Jegy nélkül utaztak, le kellett szállniuk: a következő vonat elütötte őket

Bizarr és tragikus baleset történt a szomszédos Szlovákiában. A két áldozat közül az egyikük életét vesztette.

Nem volt szerencséje annak a 44 éves férfinak és 60 éves nőnek, akik jegy nélkül próbáltak utazni Homonna (Humenné) és Hažín nad Cirochou között a helyközi járaton. Ők ketten egy tragikus vonatbaleset áldozatai lettek. Miközben a sínek között sétáltak, elgázolta őket egy arra közlekedő vonat, és a nő életét már nem lehetett megmenteni – írja a Parameter.

Sínek

A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

A két személy nem sokkal korábban még közösen utazott egy vonaton, de lebuktak azzal, hogy nem vásároltak érvényes menetjegyet, ezért leszállították őket a szerelvényről. Ezután döntöttek úgy, hogy az útjukat a sínek mentén, gyalogosan folytatják Homonna felé.

A 44 éves férfinak hatalmas szerencséje volt, könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, de a nő a helyszínen életét vesztette, hiába próbálták újraéleszteni. A helyszínre érkező rendőrség megszondáztatta a mozdonyvezetőt, és kiderült, hogy nem fogyasztott alkoholt. A rendőrség most vizsgálja, valóban leszállították-e őket a korábbi vonatról. Halálokozás ügyében indítottak eljárást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top