nlc.hu
Egészség

Ilyen egészségügyi problémára utalnak a pattanások

Hol jönnek pattanások az arcodon? Ezt mondják az egészségedről!

Azon túl, hogy a pattanások nem mutatnak túl jól és fájdalmasak lehetnek, az egészségi állapotodról is sokat elárulhatnak, főleg ha gyakran jönnek ki ugyanott.

A pattanások egyik „szuperképessége”, hogy olyankor jönnek ki a legszembetűnőbb helyeken, amikor fontos találkozóra készülsz. Megjelenésük persze a szürke hétköznapokon sem okoz örömet, főleg akkor, ha rendszerint ugyanott alakulnak ki.

Fiata lány pattanásokkal az arcán

Figyeld a bőröd jelzéseit!

Ha veled is többször megesik, hogy az arcod egy bizonyos területén jönnek ki a pattanások, érdemes utánajárni annak, hogy mi állhat a háttérben. A hozzáértők szerint az arcon lévő bőrhibák, köztük a pattanások felhívhatják a figyelmet egy-egy szerv túlterheltségére, amit egy kis odafigyeléssel meg is szüntethetsz.

Ehhez még egy úgynevezett pattanástérkép is készült, így könnyebben fényt deríthetsz arra, mit próbál a tudomásodra hozni a szervezeted. Nézd meg, milyen rossz szokások miatt lehet pattanásos a bőröd!

Megnézem
Összes kép (6)

Nyitókép: Getty Images – AndreaObzerova

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top