nlc.hu
Egészség

Kiguglizta, hogy rákos, öngyilkos akart lenni

Öngyilkos akart lenni, miután rákkal diagnosztizálta önmagát a neten

Vigyázz, a dr. Google nem a legjobb barátod!
öndiagnózis,

Öngyilkos akart lenni egy férfi a romániai Botosányban, miután vastagbélrákkal diagnosztizálta önmagát a neten. Sarokcsiszolóval akarta levágni a kezét, mert meg volt arról győződve, hogy gyógyíthatatlan beteg.

Már egy ideje bélfájdalmai voltak, de még a feleségének sem szólt, hogy mennyire kétségbe van esve az öndiagnózisa miatt. Egyik nap csak annyit mondott az asszonynak, hogy kimegy tűzifáért. Pér perccel később egy sms-t kapott a nő, amelyben azt írta a férje, hogy nagyon sajnál mindent. A neje ekkor gyorsan kiszaladt a házból és a fészerben találta meg a párját, akinek már majdnem leszakadt a keze a brutális öngyilkossági kísérlettől.

A nő gyorsan mentőt hívott, akik stabilizálták a vérző férfit, majd kórházba szállították. Szerencsére a sebészek vissza tudták varrni a bal kezét. Kiderült, hogy miután kiguglizta a neten a tüneteit, arra jutott, hogy minden bizonnyal vastagbélrákja van. Nem akart szakemberhez fordulni a problémájával, emiatt azonban mély depresszióba süllyedt, így jutott el ahhoz, hogy véget vet az életének.

Szerencsére jól gyógyul az eset óta, közben pedig vizsgálják a tüneteit, amelyek miatt annyira elkeseredett, hogy öngyilkos akart lenni.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top