nlc.hu
Egészség

Amputálták Britney Spears apjának a lábát

Amputálni kellett Britney Spears apjának a lábát

Britney évek óta nem beszél az apjával, akinek le kellett amputálni a lábát.

A napokban engedték ki a kórházból Britney Spears apját, Jamie-t. A férfi lábát azután kellett amputálni, hogy súlyos fertőzés miatt.

Jamie Spears egészen 2021-ig volt az idősebb lánya gyámja. Hosszú évekig ő felügyelte Britney kiadásait, fellépéseit, bevételeit, tette ezt a nő mentális egészségére hivatkozva. 

Kapcsolatuk ennek megfelelően igencsak megromlott. És a „free Britney” mozgalom hatására, lányát két évvel ezelőtt felszabadították az apja gyámsága alól. Jamie azóta egy „luxus” lakókocsikban él, a Louisiana államban lévő szülővárosában.

Jamie Spears és Britney Spears

Jamie Spears és Britney Spears (Fotó: Profimedia)

Néhány hete került fel az HBO Maxra azt a kétrészes dokumentumfilmet, amely Britney elmúlt 20 évét mutatja be. Az egyik epizód Britney szemszögéből, a másik az apjáéból  mutatja be az eseményeket.

Britney a „szabadulása” óta férjhez ment, majd egy évvel később el is vált. Furcsa, sokszor zavarba ejtő videókat tölt fel az Instagram-oldalára.

Jamie Spears

Jamie Spears (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top