nlc.hu
Egészség

Rúzsa Magdi kétségekkel küzd

Rúzsa Magdi kétségekkel küzd: „Elbizonytalanodtam ebben az egészben”

Hiába a rutin, néha őt is megszállja a bizonytalanság.

Rúzsa Magdi egyszerűen elképesztő tempót diktált az elmúlt években. Életet adott a hármas ikreinek, akikkel önmagában nem lehet egyszerű, de alig öt hónappal a szülés után már színpadon volt. Majd sorra robbantotta fel a közönséget az elképesztő energiával, ami árad belőle, miközben otthon is igyekezett elegendő időt tölteni a gyermekeivel. 

Rúzsa Magdi

Fotó: Instagram

Azt sem titkolta, amikor úgy érezte, kicsit túlhajtotta magát. „Lássuk be, hogy az életem egy »picit megváltozott«. Nagyon szeretem, de nyilván ki tud merülni az ember nagyon-nagyon, és azért van egy monotonitása is annak, amikor a kisbabákat látja el az ember. Nekem most minden ilyen-olyan élmény, mintha ledobtak volna egy másik bolygóra, és így szipkázom az élményeket. Töltekezni nagyon-nagyon kell most. Érzem, hogy azért nekem is vészesen merülnek a tartalékaim”nyilatkozta akkor az énekesnő, majd később ugyanazon az energiaszinten pörgött tovább.

Az énekesnő nemsokára dupla Aréna-koncertet ad, és úgy érzi, a mostani fellépése karriere legmélyebb üzeneteit hordozza majd. Mondanivalójában és látványvilágban is magasra tette a lécet, színészek, artisták, zenészek csatlakoznak majd hozzá a színpadon. A show egyszerre lesz koncert és színházi előadás. Habár nem ez lesz az első arénás koncertje, most mégis kétségekkel küzd és nem biztos benne, hogy megtudja csinálni. 

Amióta megszülettek a gyerekeim, elsősorban anya lettem és minden csak ez után következik. Bár mellette nagyon igyekszem jelen lenni és dolgozni, de azért most egy kicsit minden más. Eljött az a nap, hogy az Arénáról, ráadásul dupla Arénáról beszélünk és én rendkívül izgatott vagyok” – kezdte Instagram-bejegyzésében az énekesnő, majd kitért az őt kínzó kérdésekre is. 

Voltak olyan pillanatok, amikor azon gondolkodtam, meg tudom-e csinálni. Egyáltalán tudok-e én még ott fönn az lenni, aki valaha voltam, vagy akiről azt gondolom, hogy vagyok. Mert, amikor az ember folyamatosan otthon van felcopfozott hajjal, akkor elég nehezen tudja magáról elhinni, hogy ki tud állni a színpadra és olyan ember tud lenni, akire mindenki figyel. Hála az égnek, megszokhattam azt, hogy ezt meg tudom csinálni, de valahogy valami történt, amitől kicsit talán elbizonytalanodtam ebben az egészben. És miközben önmagamat kerestem, hogy egyáltalán van-e még létjogosultságom, tudok-e még egyáltalán színpadon álló ember lenni, közben picit elvesztem. Azt sem tudtam, mit fogok csinálni az Arénában, és mi fog történni. Talán ezek azok a legmélyebb pillanatok, amikor hiszek abban, hogy a jó Isten ad egy fényt, ami megmutatja, hogyan tovább és merre kell menni

 – magyarázta az énekesnő, akinek a bejegyzéséhez rengeteg támogató és biztató komment érkezett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top