Egészség

Szuper hétvége – főszerepben az olajos magvak!

Hamarosan indul egy újabb Lidl Szuper Hétvége, amelynek keretein belül, április 6-án és 7-én a kedvenc nassolnivalóinkat vásárolhatjuk meg olcsóbban. A 20%-os kedvezmény minden Alesto termékre vonatkozik, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Szuper hétvége - főszerepben az olajos magvak!
Az Alesto termékcsalád a Lidl saját márkás termékeinek táborát erősíti és több, mint 30 termékből áll. Finom és egészséges nassolnivalók képezik a termékpalettát – kiváló minőségű növényi magvak, magvakból és aszalt gyümölcsökből álló mixek, és különféle gyümölcsszeletek is várják, hogy bekerüljenek a kosarunkba.

Alesto Nuts&Raisin: A pörkölt földimogyoró és kesudió, natúr mandula, törökmogyoró és mazsola keveréket bátran fogyaszthatják glutén- vagy laktózmentes diétát, vagy vegán étrendet követők is. Magas energiatartalmának köszönhetően tökéletes kísérője a szellemi vagy fizikai igénybevételt jelentő tevékenységeknek. Élelmirost- és fehérjeforrásként is megállja a helyét, kiváló forrása a B1-, B2- és B6-vitaminoknak és cinknek. Emellett telített zsírban és nátriumban szegény, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, gazdag E- és B3-vitaminokban, káliumban, foszforban, magnéziumban, vasban és rézben. Tökéletes, növényi alapú snack, ami természetes alapanyagokból áll, értékes vitamin-, ásványianyag, élelmirost- és fehérjeforrás és magas élvezeti értéket nyújt ízletességével és roppanósságával. A termék elnyerte Store Insider szaklap által életre hívott, Az év saját márkás terméke 2023 díjat is magvak kategóriában.

Alesto Kaliforniai pisztácia: Gazdag fehérjékben, rostokban, telítetlen zsírsavakban és antioxidánsokban egyaránt, ezért rendszeres fogyasztása segíthet a rák és a szívbetegségek elleni védekezésben is.

Alesto Chilei aszalt szilva: Értékes rostjai jótékonyan hatnak emésztésünkre és a koleszterinszint szabályozására. Értékes tápanyagai támogatják az ideg- és az immunrendszer működését.

Alesto California Diákcsemege: A többféle aszalt gyümölcsnek és olajos magnak köszönhetően számos pozitív élettani hatása van.

Alesto Selection Mandula, natúr: Kiváló növényi fehérje- és rostforrás, ezeken kívül E-, B-vitaminokban, magnéziumban és kalciumban is gazdag.

Alesto Pörkölt, sótlan napraforgómag: Számos jótékony hatású vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Kiemel­hető B1-, E-vitamin, kalcium, kálium és magnézium tartalma is.

Alesto Földimogyoró: Fehérjetartalma kifejezetten magas. Többféle B-vitamint, bőrvédő hatású E-vitamint, számos ásványi anyagot és hasznos bioaktív növényi vegyületet is tartalmaz.

Alesto Pörkölt, sós tökmag: Kiváló természetes magnéziumforrás; rost-, fehérje- és zsírtartalma növelik a teltségérzetet és a vércukorszint szabályozására is kedvezően hatnak.

Az aszalt gyümölcsök és az olajos magvak tökéletesen épülnek bele az egészséges életmódba, ezért az egészségtudatos táplálkozást folytató fogyasztók és speciális étrendet követő vásárlók számára is tökéletes választás lehet. Kiváló élelmirost- és fehérjeforrások, vitaminokban gazdagok, támogatják az immunrendszer működését és számos jótékony hatással bírnak. A csontjainkat erősítő kalcium, az idegeket erősítő magnézium, a szív- és érrendszert támogató többszörösen telítetlen zsírsavaknak köszönhetően nem csak változatosabbá tehetjük étrendünket, hanem értékes tápanyagokkal is gazdagíthatjuk.

Ami pedig a legfontosabb, hogy ezek olyan nasik, amelyekből lelkiismeret-furdalás nélkül válogathatunk, és a nap folyamán bármikor fogyaszthatjuk őket.

Lehet belőlük reggeli, vagy kisétkezés, vagy néhány falat, amikor megéheztünk, vagy csak nasi, vagy rágcsa, csoki helyett szórhatjuk salátára, vagy főzéshez alapanyagként használhatjuk, vagy csak társunk lehet egy jó kis baráti beszélgetéshez.

Kisebb és nagyobb kiszerelésben is kaphatóak, így miénk a döntés, hogy mikor melyiket fogyasztjuk. A kisebb kiszerelés lehet tízórai a gyereknek az iskolában, vagy nekünk a munkahelyen, csak dobjuk be a táskánkba, este azonban a családi tévézés mellé inkább az XXL csomagolást részesítsük előnyben.

A szakemberek ajánlása alapján a natúr, azaz sótlan magvakat, és az aszalt gyümölcsök közül is a natúr verziókat, részesítsük előnyben, amelyek hozzáadott cukrot és hidrogénezett növényi olajokat sem tartalmaznak.

Tippek:

  • Fogyasszunk 1 marék tetszőleges olajos magot/mag mixet tízóraira vagy uzsonnára 1 adag friss gyümölcs kíséretében.
  • A gyümölcsszeletek jó rostforrásnak minősülnek, melyek kedvező hatással vannak emésztésünkre. Fogyasztásuk igazi desszert élményt ad, ezáltal kiválthatják vagy csökkentetik a cukros édességek iránti sóvárgást.

A Lidl kifejezetten büszke saját márkás kínálatára, melynek minőségét a vásárlók elégedettsége és visszatérése, továbbá a fogyasztók és a szakma képviselői által megszavazott díjak, a független termékteszteken elért eredmények is igazolják.

Az Alesto termékcsalád, ahogy a Lidl minden saját márkás termékcsaládja is megfelel a legszigorúbb élelmiszer-minőségi és -biztonsági elvárásoknak, kiváló ár-érték arányú, és magas minőségű alapanyagokból készül.

Hétvégén tehát Szuper Hétvége, ahol az egészséges Alesto nassolnivalókból is bátran tehetünk a kosarunkba, hiszen most 20% kedvezménnyel kínálják őket a Lidl polcain.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top