nlc.hu
Életmód
Selymes élmény. Teljes erõvel.

Selymes élmény. Teljes erõvel.

Mi vonz egy nõt egy férfiban? Mitõl lesz igazi férfi a férfi? Mindannyiunk mást felelne. Abban azonban valószínûleg egyetértenénk, hogy legyen határozott, karakteresen markáns, ugyanakkor, ha gyengédségre vágyunk, kényeztetésben se legyen utolsó







Ilyenek vagyunk, mi nők. Imádjuk a kellemes, finom élményeket, de vágyunk az erős hatásokra is, melyek teljes lényünket magukkal ragadják.



Ezt az élményt ezentúl kávézás közben is élvezhetjük! Az új Douwe Egberts Omnia Melange pörkölt kávé egyedülállóan selymes, krémesen lágy íze a hagyományos Omnia utánozhatatlan karakteres aromájával és élénkítő erejével párosul. Nem csoda, hogy már az első találkozás felejthetetlen lesz.



Engedjen a csábításnak, és kóstolja meg a Douwe Egberts Omnia Melange kávéújdonságát, mely simogatóan lágy, selymes élménnyel ajándékozza meg, de olyan erővel, ami csak egy teljes ízű, karakteres kávétól várható el.






 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Látogass el honlapunkra is! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top