Életmód

Anya és lánya együtt fogyott 150 kilót

Sikeresebb a fogyókúra, ha párban csinálja az ember: például az édesanyjával.
Műtét előtt mindketten közel 180 kilót nyomtak
Műtét előtt mindketten
közel 180 kilót nyomtak

Több mint 150 kilót fogyott anya és lánya, akik együtt vállalták a gyomorgyűrű-beültetést. Mindketten a gyorséttermi kaják megszállottjai voltak, a műtét előtt mindketten közel 180 kilót nyomtak, naponta átlagosan 4000 kalóriát tömtek magukba. A chips, a vajas pirítós csak bemelegítés volt számukra, ami után aztán jöhetett a spagetti, a currys rizs, sajtok, kenyér és fagylalt minden mennyiségben – amit aztán kólával fedtek le.

Az elhatározás akkor született meg, amikor már a legkisebb fizikai munka is pokoli erőfeszítést jelentett, elkezdtek rettegni, hogy életvitelük akár az életükbe is kerülhet. Mivel az édesanya cukorbeteg, a gyomorgyűrűt ingyen ültették be neki, lánya, Chole viszont 10 ezer fontot (több mint 3 millió forintot) fizetett a beavatkozásért.

A műtétnek köszönhetően az édesanya leadta súlyának felét, lánya fogyását azonban már picit nehezebb volt lemérni, ő ugyanis a beültetés után nem sokkal teherbe esett, ikreket várt. A nagy fogyás óta a két nő életmódot váltott, az olajos reggelit felváltotta a müzli, a friss gyümölcs és a joghurt, a főételek főszereplője pedig a zöldség lett. S míg korábban a két barátnő legizgalmasabb napi programja a nagybevásárlás és a közös étkezés volt, addig mára sokkal több időt töltenek a szabadban a gyerekekkel. Kapcsolatuk a fogyás óta mélyebb, mint korábban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top