Életmód

Apa lett Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász

Új fejezet kezdődik a Berki család életében. A boldog apuka szerint kislánya, Lia a leggyönyörűbb baba a földön.

„Az életem mostantól örökre megváltozik, hiszen megszületett a kislányom, Lia” – árulta el a tornász olimpiai bajnokunk, Berki Krisztián, aki két évvel ezelőtt vette feleségül kedvesét, Gál Máriát. London aranyérmesének kislánya január 22-én, szerdán 20 óra 30 perckor született, 54 centivel és 2900 grammal. Apukája szerint különös ismertetőjele, hogy nagyon jó gyerek: eszik, alszik, mosolyog; sírni szinte még egyáltalán nem hallotta.

„Ezekben a napokban, hetekben még a feleségemre, Marcsira hárul több feladat, de persze én is igyekszem kivenni a részemet, amiből csak tudom. Azt is el kell mondanom, hogy bár úgy érzem, az életem teljesen megváltozott, a napirendemen ez alig látszik meg: az edzések ugyanúgy zajlanak, ahogyan eddig. Bár igaz, hogy amikor végzek, még jobban sietek haza, hogy minél több időt tölthessek Marcsival és Liával” – vallotta be Berki.

Forrás: Felix Promotion Kft.
Berki Lia – Forrás: Felix Promotion

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top