Életmód

Ideje frissíteni – a legfrissebb divatirányzatok a lakberendezésben

A bútorok divatja éppen olyan változékony és izgalmas, mint a ruháké, frizuráké vagy éppen a mobiltelefonoké, és az ebben dolgozó tervezők egy szemernyivel sem kevésbé ötletesek és merészek, mint a nagy párizsi divatházak sztárdizájnerei. Ha szeretnél képbe kerülni, mi is számít manapság igazán trendinek egy menő otthonban, vedd szemügyre ezt a néhány különleges bútordarabot.

 

Bár a nagy ruha- és parfümmárkák tervezőmoguljainak nevét sokkal jobban ismerjük, a belsőépítészek és bútortervezők sem kisebb jelentőségű figurái a divat világának. A munkáik éppen olyan művésziek, extravagánsak és meghökkentők tudnak lenni, mint a leghíresebb kifutókon felvonultatott ruhák, ugyanakkor megvan az az előnyük, hogy a mindennapokban is használhatók, és nem csak egyszeri show kedvéért készültek. Igaz, ezekért is mélyen kell a zsebedbe nyúlni, ha meg akarod vásárolni, de garantáltan megérik az árukat, hiszen ilyen trendi, elegáns és művészi darabokkal nem fogsz szembetalálkozni a barátaid és ismerőseid otthonában. Lássunk most néhány szép példát a kortárs bútortrendekre!

Megnézem
Összes kép (1)

Még több lakberendezés az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top