Életmód

Íme, az egyik legkülönlegesebb európai fürdő és itt van Magyarországon!

2016-ban Az Év Fürdője a Miskolctapolca Barlangfürdő lett, ami az egyik legkülönlegesebb fürdőhelyszín Magyarországon. A legkedveltebb magyar fürdő nemcsak hazánkban számít egyedinek, de karsztban ilyen magas hőfokú víz Európában sincs máshol.
Íme az egyik legkülönlegesebb európai fürdő, és itt van Magyarországon

Az Európában is egyedülálló Miskolctapolca Barlangfürdőben páratlan élmény a természet fedett uszodájában, a hegy mélyéről fakadó kellemes hőmérsékletű termálvízben fürödni, élvezni a tiszta levegőt. Sokan esküsznek a Barlangfürdő gyógyhatására is, ami elsősorban a kellemes, gyógyító barlangi klímának, valamint a meleg karsztvíznek köszönhető. A 30-34°C-os víz főként ízületi betegségek esetén ajánljuk, de mivel sótartalma alacsonyabb, mint a gyógyvizeké, így korlátlan ideig lehet benne fürdőzni, akár a gyermekeknek is!

Íme az egyik legkülönlegesebb európai fürdő, és itt van Magyarországon

Élmények akadnak bőven a Barlangfürdőben. Több százezer éves, természet alkotta barlangjáratokban fürödhettek, élvezhetitek a sodróvíz kellemes masszírozását, hallhatjátok a csillagterem sejtelmes visszhangját és közben megcsodálhatjátok az Európában egyedülálló természeti képződmény különleges formáit.

A fürdő gyógyászati részlege a Barlang Aquaterápia a tradicionális népi gyógyászat és a modern technológia ötvözetével – orvosi javaslatra, vagy egyéni igény szerint – gyógyítja és enyhíti a mozgásszervi panaszokat. Minden igényt kielégítő szolgáltatásaikat azoknak is ajánljuk, akik megelőzés, felfrissülés, feltöltődés szándékával érkeznek, hogy egy kellemes, kényeztetős nappal jutalmazzák magukat. A fürdőből az épületen belül csak pár lépést kell megtennetek, hogy máris az Aquaterápián találjátok magatokat.

Íme az egyik legkülönlegesebb európai fürdő, és itt van Magyarországon

Őszi szüneti kihagyhatatlan ajánlat

  • Minden szombaton 19:00-23:00 óra között Pezsdítő szaunaestek a Miskolctapolca Barlangfürdőben.
  • Novemberben a frissítő – és nyirokmasszázs árából 10%-os kedvezményt biztosítanak a Barlang Aquaterápia részlegen.

Bővebb információ: barlangfurdo.hu vagy facebook.com/barlangfurdo

 

Tipp: A Miskolctapolca Barlangfürdőben egyszeri alkalommal ingyenes fürdőbelépő, valamint az OEP által nem támogatott kezelésekre (Pl. frissítő masszázsok, méregtelenítő, allergiakezelések, halpedikür) a Barlang Aquaterápiába 10% kedvezmény vehető igénybe Miskolc Pass turisztikai kártyával! Bevezető áron már Gyerekkártya is elérhető!

Bővebb információ a miskolcpass.com weboldalon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top