Életmód

Furcsa vállalkozás miatt féltik a munkájukat a prostituáltak

Egy angol férfi olyan vállalkozást indított, amelyben bárki kipróbálhatja a szexbabákat. A prostituáltak egy része viszont az állását félti.

Hatalmas visszatetszést váltott ki az angol prostituáltak körében az az üzlet, amelyben pénzért bárki kipróbálhatja a szexbabákat – írja a Blikk.

A vállalkozás lényege, hogy fél órára nagyjából 17 ezer forintért kínálják kipróbálásra a szexbabákat. A cég tulajdonosa üzleti modelljét egy autókereskedéshez hasonlította, ahol bárki elviheti egy próbakörre az autót, mielőtt megvenné.

A 40 éves férfi hatalmas üzletet csinált, óránként ugyanis 35 ezer forintot is bezsebelhet. A prostituáltaknak azonban nem tetszik a dolog.

Néhányan már fel is szólaltak ellene, mert szerintük előlük veszik el a kuncsaftokat a babák. Mások viszont nem tartanak a konkurenciától, úgy vélik, a férfiak igénylik az interakciót, a szexbabák pedig csak játékok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top