Életmód

Ízléstelen látványosságot csináltak Diana hercegnő halálából

Egy amerikai témapark látogatói a hercegnő szemszögéből nézhetik végig életének utolsó óráját.

Ma nyitja meg kapuit a National Enquirer Live! témapark a Tennessee állambeli Pigeon Forge-ban. A parkban az elmúlt évtizedek legnagyobb bulvárszenzációira épülő attrakciók várják a látogatókat. Feldolgozzák például az O.J. Simpson ügyet, Michael Jackson botrányait, a Kennedy-gyilkosságot és Diana hercegnő halálát is. 

Ez utóbbit 3D-prezentáció formájában, mely során a látogatók a hercegnő szemszögéből nézhetik végig életének utolsó óráját: az utat, ahogy elhagyta a Ritz Hotelt, ahogy autóba szállt, az őt üldöző paparazzikat, a vaku villanását, mely elhomályosíthatta a sofőr látását… 

National Enquirer Live! (Facebook)

A látványosság meglehetősen ízléstelennek tűnik, ám a témapark vezetője, Robin Turner szerint ők ízlésesen, csupán számítógépes grafika segítségével mutatják be a történteket, vér nélkül. 

A prezentációhoz egy kiállítás is kapcsolódik, mely a Diana halálával kapcsolatos összeesküvés-elméleteket vonultatja fel.

Amikor Turnert arról kérdezték, sértené-e Vilmos és Harry herceget, ha megnézné a kiállítást, így válaszolt:

„Remélem, nem. De nehéz megmondani. Tudom, hogy nagyon érzékenyek.”

via

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top