nlc.hu
Életmód

Diana hercegnőt utánozza a fiú

Ez a fiú annyira imádja Dianát, hogy úgy öltözik, mint a néhai hercegnő

A texasi Kaden Luna ugyan már az ezredforduló után született, ám megőrül a nyolcvanas-kilencvenes évek divatjáért, azon belül is legfőképpen Diana hercegnő stílusáért.
Diana hercegnő

Diana hercegnő stílusa nem csupán életében, de még napjainkban, a halála után közel negyed évszázaddal is jelentős hatást gyakorol a trendekre. Elsősorban persze a női divatot inspirálja, azonban nem kizárólag. Egy texasi fiú, Kaden Luna például akkora rajongója Lady Di-nek, hogy maga is szívesen másolja a walesi hercegné öltözékeit. Méghozzá igen meggyőző módon.

A 19 éves srác a TikTokra tölti fel azokat a videókat, melyeken Diana hercegnő ikonikus outfitjeihez hasonló szettekben pózol. Eddig 18 összeállítást másolt le és már több, mint 200 ezren követik a videómegosztó oldalon.

Kaden leginkább Diana jellegzetes pulóveres, illetve biciklis nadrágos outfitjeit kedveli. Saját bevallása szerint az egyetlen hobbija, hogy Lady Di emlékezetes ruhadarabjainak másolatait gyűjti. Megszerezte többek között a híres fekete bárányos, illetve az „I’m a Luxury” feliratos pulóver koppintását is, de az összes darab közül a koalás pulóver a legnagyobb favoritja. „Nem csupán a csúnya pulcsi megtestesítője, de annyira csúnya, hogy már aranyos. Anélkül ronda, hogy megpróbálna az lenni. Úgy érzem, a modern csúnya pulcsikban manapság sok az erőlködés, ez viszont kedvesen csúnya” – fejtegette a Vice-nak adott nyilatkozatában.

A fiú általában véve is rajong a nyolcvanas-kilencvenes évek divatjáért. „A családunknak elég sok házi videója van itthon. Szeretem nézni ezeket, figyelni, hogyan éltek és hogyan öltözködtek. Furcsa belegondolni, hogy senki, aki eszénél van, nem szeretne így kinézni, hiszen a társadalom szemében ez a stílus ma már csiricsárénak számít” – mondta az interjúban. Elárulta azt is, hogy a korszak egyébként inspirálja, a szobáját is igyekszik az akkori irányzatoknak megfelelően berendezni és a korabeli mesefilmekért, többek között a Hupikék törpikékért is odavan.

Olvass még Diana hercegnőről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top