Életmód

Leforrázta az utast a légikísérő

Csúnyán megsérült a férfi a légikísérő ügyetlensége miatt.

A 49 éves Thomas McNab  és párja, Tonina Ciantar a múlt hónapban a Ryanair egyik járatával repültek haza Portugáliából Skóciába. Út közben az egyik légikísérő az italok felszolgálása közben véletlenül forró vízzel öntötte le a férfi lábait.

„Körülbelül négy-öt csésze szóródott szét a padlón, miközben ő sikoltozott a fájdalomtól, ahogy a forró víz lefolyt a nadrágján és a lábfején. Felállt és a mosdóba rohant, levette a cipőit és megpróbált hideg vizet engedni rá. A légikísérő nem ajánlott elsősegélyt vagy másik helyet, hogy Thomas kinyújthassa a lábát” – számolt be a történtekről a Facebookon Ciantar.

Thomas McNab égési sérülés ryanair

Csúnya égési sérüléseket szenvedett az utas (Northfoto)

A sérült utas csupán hűsítő párnát kapott a sérüléseire a gépen, a légikísérő ráadásul meg is szégyenítette, amikor kérte, hogy leszállás után hívjanak hozzá mentőt.

A férfit végül landolás után kórházba vitték, ahol végre megkapta azt az ellátást, amit párja szerint már a gépen meg kellett volna.

A Ryanair a Fox Newsnak úgy nyilatkozott, felvették a kapcsolatot az utassal, és vizsgálják az esetet.

via

(Nyitókép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top